pamiec mam dobra mowilem o pipierdolce gdzie nie bylo wiadome dokladnie jaka kwota wchodzi w gre a jedynie mowilo sie w mediach o ponad 300mld a pozniej jakos te 500 mld tez mam dobra pamiec wiec nie trafiles z tym a pozniej pisalem i rysowalem gdzie zakres dla EDKa i jako jedyny wyznaczyłem "dolek" t o tyle a t o dla przypomnienia http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1422004283 skad pierwsza powazniejsz odbicie nastapiloMpapiez pisze:Po pierwsze, naucz się w końcu pisać, bo to się naprawdę ciężko czyta. Nie dla mnie, po prostu z szacunku do użytkowników tego forum.Nowy123 pisze:
a c osie takieg ostalo na wykresie ??? podbitka po plote i tyle podbija cz yt owyzej jeszcze czy nie mnejsz z tym trend sie nie zmienil DRUKOWANA EUR nie wycofalia Grecja to male co nie co
co bedziesz szukal L na oporach czy S znowuniech podjada wyzej jeszcze smialo beda lepesze Esy do brania
najelpiej niech jada znowu nad 1 14 okolice poki rynnek malo plynny i latwiej bedzie pchnac EDKA
Po drugie - nie - zupełnie ci się nie stało. Prócz tego że ci taką godzinową lage postawili że szkoda gadać + wybili trójkąt oraz ostatnie opory to zupełnie nic się nie stało.
Po trzecie - życze ci powodzenia w łapaniu eSek przy 1.14 jeżeli 1.1350 pójdzie.
Ty uważasz że dokąd ten dodruk bez żadnej korekty będzie wałkowany ?
Chciałem Ci tylko przypomnieć, że to Ty pisałeś że wielkość tego Europejskiego QE to "popierdółka" a nie QE.
Ale cóż pamięć masz krótką.

dobranoc