DayTrading: Środa 11.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 lut 2015, 00:00

Wzrost
11
44%
Bez zmian
5
20%
Spadek
9
36%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 11.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Mpapiez pisze:
Nowy123 pisze:

a c osie takieg ostalo na wykresie ??? podbitka po plote i tyle podbija cz yt owyzej jeszcze czy nie mnejsz z tym trend sie nie zmienil DRUKOWANA EUR nie wycofali :) a Grecja to male co nie co

co bedziesz szukal L na oporach czy S znowu :) niech podjada wyzej jeszcze smialo beda lepesze Esy do brania

najelpiej niech jada znowu nad 1 14 okolice poki rynnek malo plynny i latwiej bedzie pchnac EDKA
Po pierwsze, naucz się w końcu pisać, bo to się naprawdę ciężko czyta. Nie dla mnie, po prostu z szacunku do użytkowników tego forum.

Po drugie - nie - zupełnie ci się nie stało. Prócz tego że ci taką godzinową lage postawili że szkoda gadać + wybili trójkąt oraz ostatnie opory to zupełnie nic się nie stało.

Po trzecie - życze ci powodzenia w łapaniu eSek przy 1.14 jeżeli 1.1350 pójdzie.

Ty uważasz że dokąd ten dodruk bez żadnej korekty będzie wałkowany ?
Chciałem Ci tylko przypomnieć, że to Ty pisałeś że wielkość tego Europejskiego QE to "popierdółka" a nie QE.

Ale cóż pamięć masz krótką.
pamiec mam dobra mowilem o pipierdolce gdzie nie bylo wiadome dokladnie jaka kwota wchodzi w gre a jedynie mowilo sie w mediach o ponad 300mld a pozniej jakos te 500 mld tez mam dobra pamiec wiec nie trafiles z tym a pozniej pisalem i rysowalem gdzie zakres dla EDKa i jako jedyny wyznaczyłem "dolek" t o tyle a t o dla przypomnienia http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1422004283 skad pierwsza powazniejsz odbicie nastapilo :)

dobranoc :)

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

KGB pisze:Edek detal w elki ubierze i na nowe minima poleci :)
Edek już dawno detal w eSki poubierał :roll: ...
I to pięknie widać chociażby po tym forum.

Awatar użytkownika
KGB
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KGB »

Edek jak będzie L to max 1.16370 i dalej na mój T/P 1.06500

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

PS a co ty za glupka mne masz bym ne widzial gdzie opory sa pod S na Edku do brania jak podjada wyzej niz 1,14 o te 50 60 pipsa na opor

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

KGB pisze:Edek detal w elki ubierze i na nowe minima poleci :)

nowe minima mnie nie przerażają... po to sa SL czy pozycje hedge zeby nie kisic 200 pipsowej straty...
wiesz jak to działa? teraz jest 60% w S, jak podejdziemy 100 pipsow wyzej to nie w L bedzie detal ubrany tylko w S juz bedzie 65%, na 1.16 bedzie już 70% i wtedy dopiero bedzie dożynanie esek i ruch na nowe minima... detał łapie noże w 90% wiec gra przeciw ruchowi... :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
m4ki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: m4ki »

Mpapiez pisze:
Nowy123 pisze:

a c osie takieg ostalo na wykresie ??? podbitka po plote i tyle podbija cz yt owyzej jeszcze czy nie mnejsz z tym trend sie nie zmienil DRUKOWANA EUR nie wycofali :) a Grecja to male co nie co

co bedziesz szukal L na oporach czy S znowu :) niech podjada wyzej jeszcze smialo beda lepesze Esy do brania

najelpiej niech jada znowu nad 1 14 okolice poki rynnek malo plynny i latwiej bedzie pchnac EDKA
Po pierwsze, naucz się w końcu pisać, bo to się naprawdę ciężko czyta. Nie dla mnie, po prostu z szacunku do użytkowników tego forum.

Po drugie - nie - zupełnie ci się nie stało. Prócz tego że ci taką godzinową lage postawili że szkoda gadać + wybili trójkąt oraz ostatnie opory to zupełnie nic się nie stało.

Po trzecie - życze ci powodzenia w łapaniu eSek przy 1.14 jeżeli 1.1350 pójdzie.

Ty uważasz że dokąd ten dodruk bez żadnej korekty będzie wałkowany ?
Chciałem Ci tylko przypomnieć, że to Ty pisałeś że wielkość tego Europejskiego QE to "popierdółka" a nie QE.

Ale cóż pamięć masz krótką.
1) Ty się naucz czytać, tak już ma od dawna i tego nie zmienisz, ale możesz go sobie zablokować i nie będziesz musiał się męczyć czytaniem ! Proste ? Proste, chyba rozwiązałem jeden z Twoich problemów.

2) Zauważyłem, że strasznie zaczynasz się mądrzyć jak Ci pipsy lecą na plus, uważasz się wtedy za FX Pro, a jak Ci coś nie wychodzi to znikasz i milczysz. Tak się składa, że obserwuje Cię na Myfxbook i zauważyłem, że tydzień lub dwa temu miałeś tam ładny zysk, ale potem miałeś sporą wtopę (na edku), czemu zlikwidowałeś to z MyFxB.. ? Jak tylko masz jakieś niepowodzenia to zaraz je usuwasz, i zaczynasz od nowa, tak było już kilka razy.
Teraz też masz trochę pipsów na plus i już mądrzysz, a zaraz będziesz cisza.

3) Nie życz nikomu tego czego sam nie chciałbyś doświadczyć !!!!

4) Nowy tak chce grać to niech gra, może ma duże depo i może sobie pozwolić na trzymanie stratnych pozycji, Ty może nie i dlatego żal Ci d**** ściska !! Ty graj swoje, on swoje !

5) Życzę każdemu pipsów tyle i może udźwignąć :)

6) Sorry ale wk***** mnie takie naskakiwanie i wytykanie każdemu błędów z pogardą.
Let the pips flow 8)

Zablokowany