Dlatego najlepiej zamykać wszystkie pozycje najpóźniej do 21.00 każdego dniaatlanticos pisze:oj misie misie... wytrzepią Wam te futerka coś czuję...

Dlatego najlepiej zamykać wszystkie pozycje najpóźniej do 21.00 każdego dniaatlanticos pisze:oj misie misie... wytrzepią Wam te futerka coś czuję...
To muszą się pośpieszyć bo wiosna niedługo....atlanticos pisze:oj misie misie... wytrzepią Wam te futerka coś czuję...
ne wiem co t o za podnecenie podbili 60 50 pispa ijuz krzyz na miska stawiaja rzy drukowaniu eda o jakas Grecjekosandy pisze:Dlatego najlepiej zamykać wszystkie pozycje najpóźniej do 21.00 każdego dniaatlanticos pisze:oj misie misie... wytrzepią Wam te futerka coś czuję...
nie chodzi o to ile zrobili tylko w jakim miejscu i z jakiego powodu... rynek jak ktos ładnie napisal obecnie kazda mala plotke zamienia na strzał w gore na edku i to widac...bez wdawania sie w szczegoly... w dol nie poleca nawet jak rozmowy przeloza...ale jak ustala cokolwiek pozytywnego to Ty i Twoje eski sufit wybijecie glową....Nowy123 pisze: ne wiem co t o za podnecenie podbili 60 50 pispa ijuz krzyz na miska stawiaja rzy drukowaniu eda o jakas Grecje
Grecja nic nie zmieni jedynie da wyzej podberac Shorty
kurde rozumiem jak by wystrzelil z kursem z 200 pipsaczy wiecej
-- Dodano: czw 12-02-2015, 0:13 --
S zeby mozna mowic o jakim trzepaniu futer miskow to musli by EDKA pchnac nad 1,20
atlanticos pisze:nie chodzi o to ile zrobili tylko w jakim miejscu i z jakiego powodu... rynek jak ktos ładnie napisal obecnie kazda mala plotke zamienia na strzał w gore na edku i to widac...bez wdawania sie w szczegoly... w dol nie poleca nawet jak rozmowy przeloza...ale jak ustala cokolwiek pozytywnego to Ty i Twoje eski sufit wybijecie glową....Nowy123 pisze: ne wiem co t o za podnecenie podbili 60 50 pispa ijuz krzyz na miska stawiaja rzy drukowaniu eda o jakas Grecje
Grecja nic nie zmieni jedynie da wyzej podberac Shorty
kurde rozumiem jak by wystrzelil z kursem z 200 pipsaczy wiecej
-- Dodano: czw 12-02-2015, 0:13 --
S zeby mozna mowic o jakim trzepaniu futer miskow to musli by EDKA pchnac nad 1,20
ja szukam pozycji po wybiciu formacji bo dopiero to jest jej potwierdzeniemhighend pisze:Żaba Ty lepiej napisz co z tą wielką flagą wzrostową na Gold na D1 - bo na razie to spadło niżej - tak jak zakładałem zresztą
czy to już ten moment,że można szukać L,.... czy może lecimy na 1215.... 1200... a może i 1180