pedro pisze:Nowy123 pisze:czyzbya Abl podpuchpod Goldmnow robiona byla wrz z pchane zezna i icelem 183
tego nawet ja nie zrozumiałem, chociaż czytam Cie od 2 lat . . .
pump and dump na kablu

pedro pisze:Nowy123 pisze:czyzbya Abl podpuchpod Goldmnow robiona byla wrz z pchane zezna i icelem 183
Hej. A ja już sie chyba nauczyłam, bo skumałam wszystkopedro pisze:Nowy123 pisze:czyzbya Abl podpuchpod Goldmnow robiona byla wrz z pchane zezna i icelem 183
myślę, że chodzi o zarybianie stawów w północnej polsce karpiami....kk.dreamer pisze:Hej. A ja już sie chyba nauczyłam, bo skumałam wszystkopedro pisze:Nowy123 pisze:czyzbya Abl podpuchpod Goldmnow robiona byla wrz z pchane zezna i icelem 183
tego nawet ja nie zrozumiałem, chociaż czytam Cie od 2 lat . . .![]()
edzio up do 1.14
sl i tp sie nie zmieni, bedzie takie jak ustawilesm4ki pisze:Witam,
Dziś nie na temat, mam pytanie jeśli np. ustawie sobie zlecenie oczekujące + SL(20pips) i TP(60pips), to czy np. na otwarciu jak się pojawi luka i przeskoczy moją cenę wejścia, to wiem, otworzy je po pierwszej dostępnie cenie np. 10-20 pips niżej/wyżej, ale czy wtedy też przestawi mi sie TP i SL o te 10-20pips?
Btw. rozważam sell stopa ustawić na edku 1.1250 i SL 1.1355 ? Uważacie, że to dobry pomysł ?
Myślisz ze juz można SNowy123 pisze:to by bylo na razie na tyle na U J
kk.dreamer pisze:sl i tp sie nie zmieni, bedzie takie jak ustawilesm4ki pisze:Witam,
Dziś nie na temat, mam pytanie jeśli np. ustawie sobie zlecenie oczekujące + SL(20pips) i TP(60pips), to czy np. na otwarciu jak się pojawi luka i przeskoczy moją cenę wejścia, to wiem, otworzy je po pierwszej dostępnie cenie np. 10-20 pips niżej/wyżej, ale czy wtedy też przestawi mi sie TP i SL o te 10-20pips?
Btw. rozważam sell stopa ustawić na edku 1.1250 i SL 1.1355 ? Uważacie, że to dobry pomysł ?
Ja już załadowałem ale bez rozmachu. Tylko nie wiem gdzie postawić TP?nowy joker pisze:Myślisz ze juz można SNowy123 pisze:to by bylo na razie na tyle na U J