Nowy123 pisze:
a Edka podbijanie bo U J w dol schemta norma
Przecież już było podbijanie

Mówiłem w jajo robią ludzi, wybicie jest faktem, ktoś kase włożył i tak nisko nie wyciągnie.
Nowy123 pisze:
Mpapiez pisze:Nowy123 pisze:
Przecież już było podbijanie...
Mówiłem w jajo robią ludzi, wybicie jest faktem, ktoś kase włożył i tak nisko nie wyciągnie.
MR. D pisze:malse pisze:Podpucha podpuchą - tylko która na krótko strona mocy - S czy L na EDKU.MR. D pisze:A ja Wam mówię, że ten up-down to zwykła podpucha... i skoro KE zdementowała te informacje to znaczy, że coś jest na rzeczy. Gdyby to były głupie ploty to by na to nie reagowali.
A reakcja jena to potwierdza
Już mnie skołowali... wiem, że taki był zamysł wprowadzić zamęt
Skoro podpucha to znaczy, że up ;-) tylko trzeba było najpierw zachęcić do otwierania s i chyba się im udało
Ok, zobaczymy sam jestem ciekawy, ale z tymi świecami to sugeruję ostrożnie. Gdyby to świece, oscylatory, wskaźniki i formacje decydowały o kierunku to każdy profesor matematyki byłby milionerem a Einstein nie przegrałby fortuny na giełdzieFuli5 pisze:Ja tam na edku twardo S za S-emtak jak wczoraj pisałem i pisał kosandym że "pyknie" i pyknęło
a teraz tylko co szczyt + wolumen i S
- żyć nie umierać
Na razie widzę tylko down. W końcu to DayTrading.. rozwodzenie się and tym co będzie jutro to chyba nie ten dział
Świeca H4, H1 M30 pokazują kierunek
Oczywiście że tak! Jak pisałem nie liczę na S na 5 dni tylko patrze tu i teraz... Dziś akurat dość książkowo to idzieMR. D pisze:Ok, zobaczymy sam jestem ciekawy, ale z tymi świecami to sugeruję ostrożnie. Gdyby to świece, oscylatory, wskaźniki i formacje decydowały o kierunku to każdy profesor matematyki byłby milionerem a Einstein nie przegrałby fortuny na giełdzieFuli5 pisze:Ja tam na edku twardo S za S-emtak jak wczoraj pisałem i pisał kosandym że "pyknie" i pyknęło
a teraz tylko co szczyt + wolumen i S
- żyć nie umierać
Na razie widzę tylko down. W końcu to DayTrading.. rozwodzenie się and tym co będzie jutro to chyba nie ten dział
Świeca H4, H1 M30 pokazują kierunek
Do ilu moga cofnąc UJKA, co obstawiasz?Nowy123 pisze:U J czekam na cofke jeszcze ale dopero ja kwejda USaki na SP500 kasowy