tam juz dawno powinni byc polscy separatysci i przyłączyć obwód do Polski

Taki miałem senhighend pisze:Moze do marca sobie odpuscic edka?
Gora dol gora dol... w najlepszym razie wybije SL na be. No chyba ze z palca zamkniemy.
szpulka czy doji - chyba to samo?m4ki pisze: Taki miałem sen![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/post73 ... ml#p738815 , poki co na wykresie MN (luty) kreuje się powoli szpulka, muszą jeszcze zrobić jakiś ładny dolny knot i może to będzie właśnie ten moment. Co prawda dopiero 1/3 miesiąca, ale szansa zawsze jakaś jest.
Czekamy czekamy cierpliwie
to proste bo oglądają nie propolski media, a na wyżyny myślenia samodzielnego to już niewielu potrafi się wspiąćKazimierz S pisze:Niektórzy tutaj widzę tacy proukraińscy, a czemu nie propolscy?
Dzisiaj 9 lutego 2015 rzecznik ukraińskiego MSZ opublikował na Twitterze mapę Ukrainy gdzie Polski Chełm leży w granicach Ukrainy!!
Gdzie, jak, kiedy, w którą stronę, na czym... wlatują, czy wylatują????Fuli5 pisze:No i jestTrochę z falstartem ale pipsy lecą
No jak to na czym, na każdej parze na demiekosandy pisze:Gdzie, jak, kiedy, w którą stronę, na czym... wlatują, czy wylatują????Fuli5 pisze:No i jestTrochę z falstartem ale pipsy lecą
Może jakaś merytoryka traderzy??
Ja tam pisze o naszym Edziukosandy pisze:Gdzie, jak, kiedy, w którą stronę, na czym... wlatują, czy wylatują????Fuli5 pisze:No i jestTrochę z falstartem ale pipsy lecą
Może jakaś merytoryka traderzy??