DayTrading: Piątek 06.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 lut 2015, 00:00

Wzrost
10
33%
Bez zmian
5
17%
Spadek
15
50%

Liczba głosów: 30

CR04
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015

Nieprzeczytany post autor: CR04 »

ktoś kilka dni temu podawał stronę, na której można było obserwować ruch walut w niedzielę, zanim rynek ruszy, dzięki czemu wiemy, jakiej luki się spodziewać. mógłby ktoś zarzucić linkiem ponownie?

@down:

dziękówa.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2015, 10:04 przez CR04, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
balu_rst
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: balu_rst »

xe.com

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Winiak pisze:
cugan pisze:LAMPOWE TYGODNIE Może prac nawet na 7 zł wszystko zależy od sytuacji w kraju
Cugan, wiem że Twoje lampy mają wysokie prawdopodobieństwo, ale jakie fundamenty możesz podać na poparcie tej dość ryzykownej przepowiedni?
Proszę bardzo
1)
https://www.youtube.com/watch?v=GLEzjd3nYf0
2)
http://vod.gazetapolska.pl/9125-policja ... h-gornikow
3)
http://vod.gazetapolska.pl/9119-rolnicy ... -bohaterow
4)
http://vod.gazetapolska.pl/9129-fala-pr ... dna-prawda

RESZTA TO SYTUACJA NA UKRAINIE
Polska jest krajem mało atrakcyjnym niebezpiecznym
i zagrożonym wojna z Rosją .Kapitał z Polski ucieknie
na jakiś czas, a rzad umoczy wybory .Elity chcą zmian
Przy sporych ruchach walutowych żaden kraj nie utrzyma
reżimu cenowego .Zmiana cen to zmiana nastrojów Polaków
a zmiana nastrojów to wynik wyborczy a wynik wyborczy to
niepewność a niepewność to ucieczka kapitału inne lokowanie
lub jego zamrozenie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Winiak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Winiak »

No niestety, rząd mamy wyjątkowo nieudolny i zajęty wręcz bandyckimi działaniami wobec społeczeństwa. I nie chodzi mi tu o spełnienie jakichś socjalistycznych postulatów, ale raczej przeciwnie; na szczęście ja do górników czy francowiczów dopłacał nie będę.

Może i masz rację, nie wiadomo jak to się rozwinie. Chociaż Twój scenariusz jest dla mnie mało prawdopodobny. Z drugiej jednak strony, ten tzw.kryzys od lat jest zamiatany pod dywan i w końcu musi pierdzielnąć.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

ja do frankowiczów mogę dopłacić, ale do górników zdecydowanie nie!
na kopalnie przyjmują członków rodziny i po znajomości, takie sa absurdalne wymogi
biorą ogromne pieniądze za to co robią, deputaty węglowe, kiedy wszyscy w otoczeniu klepią biedę - to niesprawiedliwe
to jest grupa ludzi która broni się przed późniejszym przejściem na emerytury twierdząc że po 55 latach życia nie znajdą pracy, kuwa to cały rynek ma się dostosowywać do struktury rynku pracy w Polsce, a oni nie? co to za burdel???
to że pracują pod ziemią może mieć na pierwszy rzut oka wpływ emocjonalny, ale po jakimś czasie człowiek się przyzwyczaja
są kopalnie bezpieczne, na których nie ma wypadków
praca w "dziwnych" warunkach nie znaczy że ma być niewspółmiernie opłacana wobec reszty społeczeństwa
a Dyrektorzy to też inna bajka

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Winiak pisze: Może i masz rację, nie wiadomo jak to się rozwinie. Chociaż Twój scenariusz jest dla mnie mało prawdopodobny. Z drugiej jednak strony, ten tzw.kryzys od lat jest zamiatany pod dywan i w końcu musi pierdzielnąć.
Winni są :!:
Okazja jest wyśmienita.
Pora na IGRZYSKA
:lol:
Ostatnio zmieniony 08 lut 2015, 10:37 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Fuli5
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fuli5 »

CR04 pisze:ktoś kilka dni temu podawał stronę, na której można było obserwować ruch walut w niedzielę, zanim rynek ruszy, dzięki czemu wiemy, jakiej luki się spodziewać. mógłby ktoś zarzucić linkiem ponownie?

@down:

dziękówa.
Chyba chodzi ci o http://www.bloomberg.com/markets/currencies/

CR04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CR04 »

Fuli5 pisze:
CR04 pisze:ktoś kilka dni temu podawał stronę, na której można było obserwować ruch walut w niedzielę, zanim rynek ruszy, dzięki czemu wiemy, jakiej luki się spodziewać. mógłby ktoś zarzucić linkiem ponownie?

@down:

dziękówa.
Chyba chodzi ci o http://www.bloomberg.com/markets/currencies/
chodziło o xe.com, ale dzięki również za linka.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

pr7emo pisze:ja do frankowiczów mogę dopłacić, ale do górników zdecydowanie nie!
na kopalnie przyjmują członków rodziny i po znajomości, takie sa absurdalne wymogi
biorą ogromne pieniądze za to co robią, deputaty węglowe, kiedy wszyscy w otoczeniu klepią biedę - to niesprawiedliwe
to jest grupa ludzi która broni się przed późniejszym przejściem na emerytury twierdząc że po 55 latach życia nie znajdą pracy, kuwa to cały rynek ma się dostosowywać do struktury rynku pracy w Polsce, a oni nie? co to za burdel???
to że pracują pod ziemią może mieć na pierwszy rzut oka wpływ emocjonalny, ale po jakimś czasie człowiek się przyzwyczaja
są kopalnie bezpieczne, na których nie ma wypadków
praca w "dziwnych" warunkach nie znaczy że ma być niewspółmiernie opłacana wobec reszty społeczeństwa
a Dyrektorzy to też inna bajka
Wyjątkowo mało wiesz o górnictwie
Nie zabieraj lepiej głosu w tej kwestii
i ciesz się ze jesteś traderem a nie górnikiem
Bo gdybyś był to oddałbyś całe depo aby ten fakt zmienić
Nie ma czego zadrościc ani pieniędzy ani roboty
Robota ch.. a pieniądze jeszcze bardziej

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

tiaa mój Ojciec był górnikiem, 1/3 moich znajomych z podwórka ma/miała do czynienia z górnictwem a ja bylem na rekrutacjach już pare razy
dlatego twoje uwagi są nie na miejscu

-- Dodano: ndz 08-02-2015, 11:58 --

oni pracują 3-4 godziny, a resztę czasu chodzą po chodnikach, albo jeżdżą wagonikami, na budowie więcej pracy robotnicy wkładają

Zablokowany