DayTrading: Piątek 06.02.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015
O tak szykuje się teraz większy zjazd na DJ
Dokładnie tak...kosandy pisze:Fuli5
Używam wolumenu rzeczywistego z obrotu kontraktami na rynku USA.
Wolumen tickowy niewiele daje - pisałem o tym w tym tygodniu.
Pszenica nadal dobra na L. Dziś była druga okazja podebrac. Bawełna to samo. Trzymam L na pszenicy.
A indeksy puszczają. Interesujące.
Mogłem L do dzisiaj potrzymac.
A indeksy puszczają. Interesujące.
Mogłem L do dzisiaj potrzymac.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
zostawia ktoś S edka na weekend ?
zagrałaś już pod to bo jakoś spadać nie chce ani rosnąć, chyba, że jutrokk.dreamer pisze:hej, uj idealny moment na s - górna banda trójkąta,edek idealny moment na l - dolna banda
flagi
Jestem udupiony po pachy na dax więc czas się dla mnie przestawił i chciałbym wrócić kilka tygodni wstecz.... i naprawić błądsanto pisze:jutro?
Sorry za pomyłkę
Wszystko zależy od dzisiejszej rozgrywki. Jesli zrobimy okolice 1.1280 - to zamykam (wychodzi mi tam wsparcie), a jeśli nie - to sobie potrzymam. W przyszłym tygodniu jest odpoczynek od danych z eurolandu (PKB dopiero w piątek), być może inwestorzy będą jeszcze w poniedziałek żyli NFP i nieco uda się na esce zarobić._Kerad_ pisze:zostawia ktoś S edka na weekend ?
- kk.dreamer
- Pasjonat
jest piatek wiec cudów dzisiaj nie oczekuj, tak zagrałamdragon79 pisze:zagrałaś już pod to bo jakoś spadać nie chce ani rosnąć, chyba, że jutrokk.dreamer pisze:hej, uj idealny moment na s - górna banda trójkąta,edek idealny moment na l - dolna banda
flagi
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
_Kerad
Każdego dnia zamykam wszystkie swoje pozycje. A tym bardziej na weekend. Polecam wszystkim takie działanie
Każdego dnia zamykam wszystkie swoje pozycje. A tym bardziej na weekend. Polecam wszystkim takie działanie

"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho