Kazimierz S pisze:Czy oni znowu muszą czekać do zamknięcia europy by rozpocząć dożynki?![]()
Chciałem dzisiaj wcześniej skończyć....
A może dzis zrobią ubój rytualny .... byków

Kazimierz S pisze:Czy oni znowu muszą czekać do zamknięcia europy by rozpocząć dożynki?![]()
Chciałem dzisiaj wcześniej skończyć....
Jestem bardzo ciekawy czy ten scenariusz się sprawdzi. Ja bazuję tylko na fundamentach i ciężko mi ogarnąć kto w tej sytuacji mógłby kupować eur żeby dojechało do 1,17...atlanticos pisze:niekoniecznie bliżej do wyjścia dołem... dopiero teraz mamy uklepywanie i test dolnej bandy to po pierwsze... po drugie przebilismy w tym tygodnie TL spadkową i troszkę mało od niej odjechaliśmy więc możliwe wyjście górą z trójkąta i test górnej bandy przed dalszymi spadkami, i po trzecie siedzi teraz 60% w S... jak pojdziemy w gore to na 1530-60 doładuje się sporo esek i wtedy można towarzystwo przeciagnac w okolice 1700 - wyciac im SL i dopiero zjechac.... to tak na logike.,.. oczywiscie jak wyjdziemy wczesniej dolem to sygnal dosc mocny bedzieTsunamiPL pisze:Zrobiło się bliżej do wyjścia dołem. Zobaczymy w przyszłym tygodniu.atlanticos pisze:edek h4 - aktualizacja
https://www.tradingview.com/x/lH4lKMMd/
ręce składają się do oklaskówhighend pisze:A ja wam powiem ze dolar juz nie power i to było ostatnie wyskokteraz korekta i dopiero za jakiś czas dolar power
A czy to nie Ty ostatnio pisałeś, ze statystycznie to na edku najgorzej CI wychodzihighend pisze:A ja wam powiem ze dolar juz nie power i to było ostatnie wyskokteraz korekta i dopiero za jakiś czas dolar power
Ci sami co kupowali żeby dojechac do 1530... od 1530 do 1700 to zasieg jaki ostatnio robia każdego dnia... trójkaty maja to do siebie ze maja mozliwosc wybicia w obu kierunkach wiec pozostaje czekac, a potem juz rynek robi swojeMR. D pisze: Jestem bardzo ciekawy czy ten scenariusz się sprawdzi. Ja bazuję tylko na fundamentach i ciężko mi ogarnąć kto w tej sytuacji mógłby kupować eur żeby dojechało do 1,17...