Dane nie są takie złe. Szczególnie te m/m - przecież mamy święta, a baza listopadowa została podniesiona więc prognozy powinny być liczone z innego pułapu...nowy joker pisze:Niemcy źle dane wiec dax lecim iii iii w dół
-- Dodano: 06 lut 2015, 08:36 --
Aha jeszcze jedno Dzień dobry Wszystkimnowy joker pisze:Niemcy źle dane wiec dax lecim iii iii w dół
DayTrading: Piątek 06.02.2015
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015
Miód kupuj tylko Polski.
Ja na tę chwilę ujka obstawiam na wzrosty, może dziś do pejroli konsolidować się w przedziałe klina który narysowałeś._Kerad_ pisze:Ujek wyszedł z klina dołem
@Nowy
wczoraj te 80 pipsów na edku jednak nie było fantazją
na bardziej prawdopodobny wzrost edka ma wpływ ruch giełd do góry i odwracający dolar również do góry
-- Dodano: pt 06-02-2015, 9:50 --
ponoć jakiś agriment będzie pomiędzy Merkel, Holland, Putin, Poroshenko
-- Dodano: pt 06-02-2015, 9:50 --
ponoć jakiś agriment będzie pomiędzy Merkel, Holland, Putin, Poroshenko
Tylko ze giełdy chcą do gory, rzeźnik ma do zaliczenia 181 
I Edek tez chce do gory....
Pszenica bawełna do gory...
Kurde nic nie spada
Nie no zwariowałem. Ropa i złoto tez do gory...
Sp500 -aż widać jak pchają
I Edek tez chce do gory....
Pszenica bawełna do gory...
Kurde nic nie spada
Nie no zwariowałem. Ropa i złoto tez do gory...
Sp500 -aż widać jak pchają
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jeżeli Putin nie pójdzie na zgodę to czeka nas deflacja na cenach paliw
jestem przekonany że wczorajszą wolatylność aż 6$ mogą pociągnąć w dół
traderzy wyjdą z kontraktów i nawet nie trzeba będzie manipulować dolarem by obniżyć cenę surowca na stacjach
grał bym wtedy na przedział 30-35$ w ciągu kilku kolejnych dni
traderzy wyjdą z kontraktów i nawet nie trzeba będzie manipulować dolarem by obniżyć cenę surowca na stacjach
Aktualny wykres ropy ni chu chu nie wyglada juz spadkowo.pr7emo pisze:jeżeli Putin nie pójdzie na zgodę to czeka nas deflacja na cenach paliw
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
myślę iż cena ropy na tą chwilę zależy od decyzji politycznychhighend pisze:Aktualny wykres ropy ni chu chu nie wyglada juz spadkowo.pr7emo pisze:jeżeli Putin nie pójdzie na zgodę to czeka nas deflacja na cenach paliw
Chyba na m5, bo na H4 nie widać wzrostów - odbicie zdechłego kota i zwała w dół - jakis czas temu myslalem ze 43 to minimum (jak ropa była po 70) ale teraz to chyba się zgodzę z kimś kto wtedy pisał że 23 bo z fibo mu tak wychodziłohighend pisze:Aktualny wykres ropy ni chu chu nie wyglada juz spadkowo.pr7emo pisze:jeżeli Putin nie pójdzie na zgodę to czeka nas deflacja na cenach paliw
- nowy joker
- Pasjonat

Aha jeszcze jedno Dzień dobry Wszystkim[/quote]nowy joker pisze:Niemcy źle dane wiec dax lecim iii iii w dół
Dane nie są takie złe. Szczególnie te m/m - przecież mamy święta, a baza listopadowa została podniesiona więc prognozy powinny być liczone z innego pułapu...
Ale w dół lecim ale pewnie nie za długo bo usa wczoraj dala czadu , z drugiej strony jak tylko Obama powie ile broni wyślę na Ukrainę to będzie na indeksach niezły zjazd . Bo Putin powiedział ze wysłanie broni przez usa na Ukrainę uzna jako zagrożenie. Wiec !!!
Myślicie że taka Norwegia czy Kanada będzie sprzedawać ropę po 35 w sytuacji gdy koszt wydobycia sięga 80 $ ?pr7emo pisze:myślę iż cena ropy na tą chwilę zależy od decyzji politycznychhighend pisze:Aktualny wykres ropy ni chu chu nie wyglada juz spadkowo.pr7emo pisze:jeżeli Putin nie pójdzie na zgodę to czeka nas deflacja na cenach paliw