A.rz3znik odpalił w kosmos.
181 zrobi ? Wg mojego fibo: musi

Jak gra L to zawsze widzi wzrost, i boi się spadnie, Nowy ma zwyczaj gra na S, to na opór można, spokojnie. jesli wszyscy L to SP500 od razu 100000 czy do nieba? musi ktoś gra S. Ja gram tylko L na DJ, Dax, ale już zamykałem i weekend, jutro NFPdreken pisze:Nowy, Ty naprawdę masz głowę do FXNowy123 pisze:jak mowile U J i SP500 do S
funt za mocny póki co , odpuściłbym na razie . Lepiej poczekać na spadki na giełdachhighend pisze:Co myślicie o rzeźniku i jego czarnej świecy na miesięcznym? W sensie ze jak dojedzie do 181 to może S ?
highend pisze:Co myślicie o rzeźniku i jego czarnej świecy na miesięcznym? W sensie ze jak dojedzie do 181 to może S ?
W takich momentach jak obecnie teraz na pszenicy to najlepiej podzielić pozycję na dwie części , jedną trzymać do założonego celu a drugą się bawić i odnawiać niżejhighend pisze:OK
dla przypomnienia rzeźnik fibo z TP 181
https://www.mql5.com/en/charts/2985757/ ... ski-mbanku
zatem rzeznik musialby zanegować czarną świecę na monthly, a więc iść na 189 aż i wyżej!
a Rexex pszenica pięknie, bawełna też idealnie według planu gdzie pokazywałem wejście na L.L.
Nie, gdyby chcieli spadać zrobili by to już wcześniej... rynek ewidentnie kotłuję UP i wcale by mnie nie zdziwiło dłubanie w 1,16biznesman22 pisze:Okazja do wsiadania w S na edku?