a SP500 futy zaraz S znowu
-- Dodano: czw 05-02-2015, 12:01 --
jjezcze 2 ptk
-- Dodano: czw 05-02-2015, 12:04 --
http://www.telegraph.co.uk/finance/econ ... rlier.html
Po raz kolejny zarobiłem dzięki twoje duszy artysty ^^ tym razem 5%+ groszekosandy pisze:Hey
Ładną nam niespodziankę zrobili Smart Money wczoraj wieczorem![]()
Muszę teraz malunki robić na nowo! Ale kredki natemperowane, więc do dzieła!![]()
Dzisiaj Pan Rynek może zrobić falę b, by znowu na skutek jakiś "rewelacyjnych" i nagłych (przygotowanych przez profesjonalnych psychologów Smart Money) informacji, zwalić się falą c w dół do 0,618.
A jutro złe wyniki na rynku pracy USA - więc góra!
Fajna bajeczka dla niegrzecznych dzieci??![]()
Pan Rynek da odpowiedź...
A to nie jest tak, że swap naliczyli ci za kilka dni - stąd taka wartość 6 PLN?highend pisze:rób po swojemu zatem, ja mam L na edku z dołu i zabezpieczone więć mi lotto.lutek pisze:tylko trend i sie tego trzymaj
![]()
poza tym PA z czystego wykresu. Wystarczy czytać wykres (bez wskaźników! wskaźnikiem niech jest trader).
a usd/try juz blisko 2.44 - zamykac S?nie mowie o tym 0.03 lota (to sobie zostawiam - 6 pln swap dziennie = 120 PLN miesiecznie, to jak zasiłek pielęgnacyjny
![]()
![]()
)
W biznesie, nie ma miejsca na sentymentyhighend pisze:rób po swojemu zatem, ja mam L na edku z dołu i zabezpieczone więć mi lotto.lutek pisze:tylko trend i sie tego trzymaj
![]()
poza tym PA z czystego wykresu. Wystarczy czytać wykres (bez wskaźników! wskaźnikiem niech jest trader).
a usd/try juz blisko 2.44 - zamykac S?nie mowie o tym 0.03 lota (to sobie zostawiam - 6 pln swap dziennie = 120 PLN miesiecznie, to jak zasiłek pielęgnacyjny
![]()
![]()
)
w sumie to jest możliwe, bo wczoraj środa była. a gdzieś wyczytałem, że weekendowy swap naliczany jest ze środy na czwartek i ktoś właśnie pisał o otwieraniu eSek na TRY lub ZAR właśnie ze środy na czwartek....pabloo83 pisze: A to nie jest tak, że swap naliczyli ci za kilka dni - stąd taka wartość 6 PLN?
EUR ZAR, EUR TRY - mają najwyższe swapy w XM o ile dobrze pamiętamhighend pisze:w sumie to jest możliwe, bo wczoraj środa była. a gdzieś wyczytałem, że weekendowy swap naliczany jest ze środy na czwartek i ktoś właśnie pisał o otwieraniu eSek na TRY lub ZAR właśnie ze środy na czwartek....pabloo83 pisze: A to nie jest tak, że swap naliczyli ci za kilka dni - stąd taka wartość 6 PLN?
zobaczymy jutro jaki będzie
najwyższy powinien mieć chf/try - chyba że takiego tam nie ma - chociaż w tej parze coś trzymać to nie byłby zbyt dobry pomysłpabloo83 pisze:EUR ZAR, EUR TRY - mają najwyższe swapy w XM o ile dobrze pamiętamhighend pisze:w sumie to jest możliwe, bo wczoraj środa była. a gdzieś wyczytałem, że weekendowy swap naliczany jest ze środy na czwartek i ktoś właśnie pisał o otwieraniu eSek na TRY lub ZAR właśnie ze środy na czwartek....pabloo83 pisze: A to nie jest tak, że swap naliczyli ci za kilka dni - stąd taka wartość 6 PLN?
zobaczymy jutro jaki będzie