DayTrading: Czwartek 05.02.2015
Re: DayTrading: Czwartek 05.02.2015
zaba mi pendolino wypadl z torow ale sama lokomotywa --- ale juz postawili na tory i doczepili 2 wagony ---jeden zostawilem na dworcu bo byl przeladowany --i dalej pojechala lokomotywa z 1 wagonem pelnym
Obserwowałem tą sytuację wczoraj między 21.30 i 22.30. Miałem edka longa zabezpieczonego na Sl-u, ale już na plusie (30 pipsów). Oczywiście, nie mogli podać tej informacji o jakiejś ludzkie porze, np. o 16.00 czy nawet 18.00??!!
Siedzieli gdzieś w drogiej knajpie, sącząc szampana... "No to co?? Puszczamy info??..."
"Tak. Wyślij sms-a do Smitha (albo jakiegoś innego Johnsona) niech puszcza w eter załącznik który wysłaliśmy mailem o 13.00..."
I Smith (albo jakiś inny Johnson) - wysyła info do wszystkich mediów, które są w ich posiadaniu...
Siedzieli gdzieś w drogiej knajpie, sącząc szampana... "No to co?? Puszczamy info??..."
"Tak. Wyślij sms-a do Smitha (albo jakiegoś innego Johnsona) niech puszcza w eter załącznik który wysłaliśmy mailem o 13.00..."
I Smith (albo jakiś inny Johnson) - wysyła info do wszystkich mediów, które są w ich posiadaniu...

"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
I jak tam usdtry? Pisalem wczoraj o sell na krotko dla odwaznych od 2.46xx 
Tp 2.43-2.44 bez szalenstw.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A nie danych z Niemiec?highend pisze:No i Edek w górę.
Ale to sprawka dolara haha
jeśli chcą dostosować pomoc do wielkości zagrożenia (na tą chwilę nie stacjonują tam wojska rosyjskie w pełnym potencjale) to chociaż niech uruchomią kanał pomocy militarnejKazimierz S pisze:pr7emo pisze:http://fakty.interia.pl/raport-zamieszk ... Id,1602278The White House has distanced himself from the words of the nominee to head the Pentagon Ashton Carter ws. Reinforcement of Ukraine by the US. It is unrealistic to provide Ukraine enough weapons to Russia militarily matched; the solution can only be negotiating table - said the spokesman
to niech im dadzą chociaż noktowizory
Czemu mają im dać cokolwiek?? A może niech nam dadzą ?!? Jak ukry chcą noktowizorów to niech je sobie kupią - najlepiej w polskich firmach!
I dając 100% przedpłaty, bo tak się na całym zachodzie firmy z nimi obchodzą: 100% przedpłaty.
zaba juz tylko lokomotywa --odczepilem wagon --lepiej maly zysk niz strata
teraz Kazde UP na EDKU to dolwnie bedzie
wczoraj otworzyłem szorta na "grecja20". poszło do góry na -400zł
dzisiejsza luka odwróciła sytuację na +262zł
dodam, że startowałem z 100zł
teraz long, bo zamykanie luki, zgadza się?
dzisiejsza luka odwróciła sytuację na +262zł
dodam, że startowałem z 100zł

teraz long, bo zamykanie luki, zgadza się?
Ostatnio zmieniony 05 lut 2015, 09:38 przez CR04, łącznie zmieniany 1 raz.
futyw usa se moga podbiac teraz to juz mog mne w trabke pocalowc hahha znowu S na oporach
-
- Pasjonat
Zgadzam się z tym trynkiewiczemhighend pisze:I jak tam usdtry? Pisalem wczoraj o sell na krotko dla odwaznych od 2.46xx

Czy też macie problem z USDPLN na tradingwiec. Miałem swoje rysunki, a tera nie można ich odpalić

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.