dokładnie trzeba założyć oddzielny wątek Highent i jego złote myślilutek pisze:jestes moim mentoremlutek pisze:highend to mistrz spadnie albo urośnie złota mysl dzisiejszego dnia brawo

dokładnie trzeba założyć oddzielny wątek Highent i jego złote myślilutek pisze:jestes moim mentoremlutek pisze:highend to mistrz spadnie albo urośnie złota mysl dzisiejszego dnia brawo
"Highent"dragon79 pisze:dokładnie trzeba założyć oddzielny wątek Highent i jego złote myślilutek pisze:jestes moim mentoremlutek pisze:highend to mistrz spadnie albo urośnie złota mysl dzisiejszego dnia brawo![]()
![]()
e no nie - po prostu zauważyłem prawidłowość:balu_rst pisze:rozwaliłeś systemhighend pisze:https://www.mql5.com/en/charts/2980543/ ... g-point-of
tu, i nie 1.13230 - bo to było z obcietymi knotami
jak dałem z pełnymi świecami to fibo 161 pokazało zasięg co do pipsa
a odbicie zapowiadające ostrą jazdę - jak zwykle od fibo 61![]()
![]()
![]()
to nie znaczy, że teraz pójdzie w górę - tylko po prostu konsola na tym poziomie i albo w górę, albo w dół
fibo 161 zajebiste jest do wyznaczania TP
highend pisze:yeahNowy123 pisze:mowlem S na sp500 2053 55![]()
wiedziałeś zapewne o tej grecji już pół dnia temu![]()
Napisałem tak bo końcówka end jakoś tak kojarzę z końcem a że jesteś spoko koleś nakręcony na forex jak kataryna to niech to nie będzie endhighend pisze:https://www.mql5.com/en/charts/2980543/ ... g-point-of
tu, i nie 1.13230 - bo to było z obcietymi knotami
jak dałem z pełnymi świecami to fibo 161 pokazało zasięg co do pipsa
a odbicie zapowiadające ostrą jazdę - jak zwykle od fibo 61![]()
![]()
![]()
to nie znaczy, że teraz pójdzie w górę - tylko po prostu konsola na tym poziomie i albo w górę, albo w dół
fibo 161 zajebiste jest do wyznaczania TP
Jest ok dlatego przeprosiłem i koniec z głupotami, sam postaram się więcej merytoryki i wykresówhighend pisze:Chłopaki - mogę nie wrzucać nicluzik.
napisałem, ze to F161 jest fajne do wyznaczenia TP. I się sprawdza. na DT ma małych TFach
a na dłuższych trejdach w większych TFach. Przynajmniej pomaga mi trzymać pozycję, a nie zamykać od razu jak pojawi się zysk (co robiłem na początku - kasowałem małe zyski, kisiłem duże straty).
Teraz kasuję małe straty i staram się kisić zyski - ot co
Ten wskaznik Dadasa o ktorym pisales to Dadas Secret Weapon?highend pisze:Chłopaki - mogę nie wrzucać nicluzik.
napisałem, ze to F161 jest fajne do wyznaczenia TP. I się sprawdza. na DT ma małych TFach
a na dłuższych trejdach w większych TFach. Przynajmniej pomaga mi trzymać pozycję, a nie zamykać od razu jak pojawi się zysk (co robiłem na początku - kasowałem małe zyski, kisiłem duże straty).
Teraz kasuję małe straty i staram się kisić zyski - ot co
TsunamiPL pisze:ECB, czytaj New World Order chce zmusić Grecję do posłuszeństwa.
A niech się postawią, zbankrutują, wyjdą z UE i wrócą do Drahmy. I tak spędzam tam wakacje na wyspie.
Za Grecję