Jestem ciekawy co jeszcze z tego wyjdzie...
lepiej nie - widzisz... L było dobre wtedy a potem S by było dobre, ale nie weszłonowy joker pisze:Jedyne miejsce gdzie bym L dal to chyba kangur i to teraz
Zaplanowana akcja.MR. D pisze:Pogratulować. Pisałem o tym wcześniej, że rynek się dziwnie zachowuje a teraz wszystko jasne. Wczoraj bez żadnego powodu +200 w górę na edku a dzisiaj o 22:00 info, że ECB nie zgadza się, aby nic nie warte greckie obligacje były zabezpieczeniem dla kolejnych pożyczek i jazda na sam dół. Wczoraj wycieli sl "s" dzisiaj "L" i wracamy do punktu wyjścia. Przypadek ???
Przeciez wiadomo ze to wszystko jest sterowaneMR. D pisze:Pogratulować. Pisałem o tym wcześniej, że rynek się dziwnie zachowuje a teraz wszystko jasne. Wczoraj bez żadnego powodu +200 w górę na edku a dzisiaj o 22:00 info, że ECB nie zgadza się, aby nic nie warte greckie obligacje były zabezpieczeniem dla kolejnych pożyczek i jazda na sam dół. Wczoraj wycieli sl "s" dzisiaj "L" i wracamy do punktu wyjścia. Przypadek ???
Ja zamknalem L ze strata. Dzisiaj odpuszczam. Koniec.highend pisze:lepiej nie - widzisz... L było dobre wtedy a potem S by było dobre, ale nie weszłonowy joker pisze:Jedyne miejsce gdzie bym L dal to chyba kangur i to teraz
za to S na edku w locie złapane dało zarobić jeszcze przed snem
1.13230 mi wyszło, że będzie konsola na edku teraz po spadku - znaczy zatrzymanieNowy123 pisze:![]()