Ani w testerze, ani na koncie demo, ani na realnym koncie nie otwiera żadnych pozycji.Elton pisze:Przetestuj strategię w testerze strategii, na danych historycznych, to szybko wyjdzie czy transakcje wogóle są.
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
No to musisz uderzać do autora:Elton pisze:Ani w testerze, ani na koncie demo, ani na realnym koncie nie otwiera żadnych pozycji.Elton pisze:Przetestuj strategię w testerze strategii, na danych historycznych, to szybko wyjdzie czy transakcje wogóle są.
Kod: Zaznacz cały
//+------------------------------------------------------------------+
//| xpMaEA_v3.mq4 |
//| Coders' Guru |
//| http://www.xpworx.com |
//| Last Modification = 2011.09.15 |
//+------------------------------------------------------------------+
Całkiem możliwe,że jakiejś biblioteki brakuje........albo jeszcze czegoś innegoFxreal2 pisze:Brakuje libraria i nie dziala
Tak zrobię.........strona niby aktualna, to może jeszcze działająDadas pisze:No to musisz uderzać do autora:
Na razie dziękuję za zainteresowanie moim problemem, jak dostanę jakąś odpowiedz to dam znać.......
Poszukuje wskażnika do MT4
który:
pokaże mi nad świeczką i nad X poprzednich ile dana świeczka miała w pipsach
np swieczka o godzinie 13 miała 20 pipsów, o g 12 miała 25 pps.. itd
który:
pokaże mi nad świeczką i nad X poprzednich ile dana świeczka miała w pipsach
np swieczka o godzinie 13 miała 20 pipsów, o g 12 miała 25 pps.. itd
w bazie mq5 widzialem cos takiego, zwalo sie candle size info
-
- Gaduła
Czy ma ktoś w pliku średnią WMA? Na mojej platformie (ING ProTrader) tego nie mam, a na necie jakoś znaleźć nie mogę ;/
http://www.forex-tsd.com/adownload.php? ... tid=185066adriennen.k pisze:Czy ma ktoś w pliku średnią WMA? Na mojej platformie (ING ProTrader) tego nie mam, a na necie jakoś znaleźć nie mogę ;/
12,50 się należy.

Dadas co ty taki pazerny na tą kasę. DSWS już nie działa, że potrzebujesz dopływu dodatkowej gotówki ?.Dadas pisze:12,50 się należy.
DSWS nigdy nie działał, nie działa i nie będzie działać.drendriu pisze:Dadas co ty taki pazerny na tą kasę. DSWS już nie działa, że potrzebujesz dopływu dodatkowej gotówki ?.Dadas pisze:12,50 się należy.
DSWS to obecnie strategia human-assisted EA.
W wersji skryptowej i wskaźnikowej jest to tym samym, tylko bez automatyki.
Natomiast tacy jak ty, wiecznie szukają czegoś, co działa, zamiast nauczyć się tradować.
12,50 się należy!

Szukam wskaźnika który wyświetli trend na kilku wybranych timeframe'ach (obojętnie czy to będą jakieś kwadraciki czy strzałeczki czy cokolwiek innego).
Docelowo wskaźnik będzie na jForex więc potrzebuję albo w java albo MQL.
Docelowo wskaźnik będzie na jForex więc potrzebuję albo w java albo MQL.