Apple to samo. Jak dla mnie kierunek poludnie.
Za 3 miesiace kolejne wyniki apple. Tym razem bedzie luka ale w dol. Rynek juz nasycony iphonami. Ipady i macbooki sprzedaja sie kiepsko. A zegarek apple watch? Last hope for apple

Ja nie widze tego nasycenia. Poki co wskazniki pokazuja coraz wieksze zainteresowanie na rynkach wschodzacych.highend pisze:Nie widze checi parcia sp500 na polnoc.
Apple to samo. Jak dla mnie kierunek poludnie.
Za 3 miesiace kolejne wyniki apple. Tym razem bedzie luka ale w dol. Rynek juz nasycony iphonami. Ipady i macbooki sprzedaja sie kiepsko. A zegarek apple watch? Last hope for apple
pracowałem na aplu w Waalwijku (powaznie) i nie ma nic fajnego w najbliższym czasiehighend pisze:Z apple jest tak, ze wystarczy wejsc na ich strone i sprawdzic jak dlugo trzeba czekac na towar. W 4 kwartale 2014 na iphone 6 plus nawet 3-4 tygodnie. Obecnie wszystkie dostepne od reki. Iphone 6S wejdzie na rynek we wrzesniu. Co apple wprowadzi w tym roku oprocz zegarka?
Mozliwe ze nic nowego nie wprowadzi i bedzie sie koncentrowal na unifikacji ekosystemu.highend pisze:Z apple jest tak, ze wystarczy wejsc na ich strone i sprawdzic jak dlugo trzeba czekac na towar. W 4 kwartale 2014 na iphone 6 plus nawet 3-4 tygodnie. Obecnie wszystkie dostepne od reki. Iphone 6S wejdzie na rynek we wrzesniu. Co apple wprowadzi w tym roku oprocz zegarka?
Mysle ze trend jest ciagle relatywnie silny i predzej czy pozniej wejda kupujacy.kk.dreamer pisze:Mgiełka jak dalej widzisz uja?
Rozdrobnienie produktów. Dużo modeli.... To zgubiło Apple kiedyś już. Przyszedł Jobs i wszystko wyprostował.ZielonaMgielka pisze: Mozliwe ze nic nowego nie wprowadzi i bedzie sie koncentrowal na unifikacji ekosystemu.
... a moze zaprezentuje nowego Macbook-a 12".