Nowy123 pisze:to edke znowu shortowanie
szczegolne ze SP500 oj piekne futy zjazd zrobilyi bedzie z czego odbijac wiec patrzec na USD JPY znowu pod konsole i odbijanie na wspraciu
Nowy - proszę podaj wg Ciebie opór i wsparcie na Edku.
Dziękuję.
Nowy123 pisze:to edke znowu shortowanie
szczegolne ze SP500 oj piekne futy zjazd zrobilyi bedzie z czego odbijac wiec patrzec na USD JPY znowu pod konsole i odbijanie na wspraciu
t o z wczorajmalse pisze:Nowy123 pisze:to edke znowu shortowanie
Dziękuję.
Dziękuję- tak mi się wydawało - tylko za długo przy D_Pivot trzymało.Nowy123 pisze:EUr Chf sie szykuje do sporej korektyz okolic 1,0 550 10580
-- Dodano: pt 30-01-2015, 11:34 --
t o z wczorajmalse pisze:Nowy123 pisze:to edke znowu shortowanie
Dziękuję.
Asset pisze:Nowy, jeszcze dobre dane o bezrobociu mogą dać sygnał do L na edku, takie jest moje zdanie. Z tymi spadkami to ja bym poczekał.
dax elegancko domyka poranną lukęNowy123 pisze:dane na funcie o malym znaczniu
-- Dodano: pt 30-01-2015, 11:45 --
Asset pisze:Nowy, jeszcze dobre dane o bezrobociu mogą dać sygnał do L na edku, takie jest moje zdanie. Z tymi spadkami to ja bym poczekał.
6 min EUR Wskaźnik Cen Konsumpcyjnych (raz w roku) (Jan)
bezrobocie malo wazne to jest wazne
pisalem ze luka na szczycie bedzie ladna a SP500 podjazd zrobione po belkot jakis jedne babaci Yelenki i na oporze sie zatrzymalidragon79 pisze:dax elegancko domyka poranną lukęNowy123 pisze:dane na funcie o malym znaczniu
-- Dodano: pt 30-01-2015, 11:45 --
6 min EUR Wskaźnik Cen Konsumpcyjnych (raz w roku) (Jan)
bezrobocie malo wazne to jest wazne