Dzisiaj koncentruję się na konkursie. Wczorajszy dzień zakończyłem na 16 miejscu. Gdyby mi nie ucieli wieczorem około 2000 PLN byłbym już 11. Jadę więc dzisiaj "po bandzie" !

Trzymajcie kciuki! Stawiam piwko jak wejdę do pierwszej 10-tki

Trzymamy za ciebie i za aprecjację ujka.kosandy pisze:Hej jeszcze raz
Dzisiaj koncentruję się na konkursie. Wczorajszy dzień zakończyłem na 19 miejscu. Gdyby mi nie ucieli wieczorem około 2000 PLN byłbym już 11. Jadę więc dzisiaj "po bandzie" !Na początek scenariusz który wkleiłem wyżej... Czyli USD up.
Trzymajcie kciuki! Stawiam piwko jak wejdę do pierwszej 10-tki![]()
gdzie był webinarek?bsony pisze:Przed chwilą słuchałem webinaru, jak zwykle mowa o czymś co będzie kiedyś itp... pierdoły.
Dla mnie to forum jest skarbnicą wiedzy, zobaczyłem jak inaczej można interpretować wykres, jak to się kłoci z moim punktem widzenia, co inni dostrzegają na wykresie, a najważniejsze, że to się sprawdza - realizuje w czasie.
Wiele się nauczyłem a właściwie odkurzyłem sobie podstawy.
Dziękuję wszystkim za każdą analizę, każda jest mi przydatna.
To takie słodzenie na dobry początek dnia.
Po przemyśleniu (i wewnętrznych rozterkach) zdecydowałem, że nie będę wymieniał nazwy polskiego broka.dragon79 pisze: gdzie był webinarek?
ahaha, zabrakło mi 3 punkty do sell limita na sp500... wrrrNowy123 pisze:to edke znowu shortowanie
szczegolne ze SP500 oj piekne futy zjazd zrobilyi bedzie z czego odbijac wiec patrzec na USD JPY znowu pod konsole i odbijanie na wspraciu