A może wręcz przeciwnie? Zebrali pasażerów, którzy czekali na promocje aby podebrać L, wciągania teraz ciąg dalszy, a na FED zanurkujemy.atlanticos pisze:dopakowali pasażerów na S - mogą ruszac w przeciwnym kierunkuNowy123 pisze:edziu zmyle w dol zrobli nie dokonczyli zygzaka gamonie
DayTrading: Środa 28.01.2015
-
- Bywalec
Re: DayTrading: Środa 28.01.2015
-
- Gaduła
Niespełna godzinka do FED. Zobaczymy, czy przygotowali jakieś niespodzianki a może fajerwerki. 

imo 1.12 a może i niżej jeszcze dziś, bez pozycji jestem bo fed, ale fed to fundamenty, a tu raczej nic się nie zmieniatlanticos pisze:dopakowali pasażerów na S - mogą ruszac w przeciwnym kierunkuNowy123 pisze:edziu zmyle w dol zrobli nie dokonczyli zygzaka gamonie

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Caly dzien na bloomberg mowia ze drogi dolar uderza w amerykanskie firmy wiec beda blokowac jego glebsze umocnienie
Ja chyba zostawie ta L wzieta @1.1311 chyba ze wrozka powie inaczej
Ja chyba zostawie ta L wzieta @1.1311 chyba ze wrozka powie inaczej
mysle ze bedzie spowkojne bez przelomu pokreca gora dol dol gora i powrot do poziomow z przed fedu takie jakos mam odczucie
bo nc nowgo Fed nie powie babunia

- Kazimierz S
- Pasjonat
Nowy123 pisze:Niesamowite polski były MinFin Rostowski cieszy sie na Twitterze z banki spekulacyjnej na polskim długu !!!
Dla tych co wierzą w medialną propagandę:
https://www.youtube.com/watch?v=wS1K9SlGUU8

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2015, 19:24 przez Kazimierz S, łącznie zmieniany 1 raz.
Miód kupuj tylko Polski.
-
- Gaduła
Nowy123 pisze:mysle ze bedzie spowkojne bez przelomu pokreca gora dol dol gora i powrot do poziomow z przed fedu takie jakos mam odczuciebo nc nowgo Fed nie powie babunia
Właśnie w tej neutralności widzę szansę dla euro, oczywiście w krótkim terminie.
Skoro tak malujemy flagi, to dołączę do kolekcji złoto na h1:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
jeśli ktos podebral L na zjezdzie to jest dawno zabezpieczony i pije piwko przegryzajac chipsami i spokojnie czekajac... nic mu nie zrobiamarek.zabycki pisze:
A może wręcz przeciwnie? Zebrali pasażerów, którzy czekali na promocje aby podebrać L, wciągania teraz ciąg dalszy, a na FED zanurkujemy.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie macie wrażenia, że po wybiciu górą trójkąta / chorągiewki przez USDCAD mamy szansę po Fedzie hycnąć ponad D_R1?