@ NowyNowy123 pisze:dax zrobili mala falszywke na razie
Mozliwe ze to juz koniec ABC, wowczas kierunek 11000.
Cos mi sie jednak zdaje ze przynajmniej luke na 10500 domkniemy.
@ NowyNowy123 pisze:dax zrobili mala falszywke na razie
Mpapiez pisze:Jestem w szoku - nowy wrzucił moment wejściaNowy123 pisze:albo sie uda lab osie nie udaSL zabezpieczone na zysk
jase ne uda bedziemy probowac znowu
tylko teraz lecim w druga strone...
Rośnie poziom tego działu
Wyglada na to ze nic sie nie zmieni i edek dalej do gory idzie...Goldman: expecting a bit more dovish stance, as inflation is falling faster than expected
Morgan Stanley: high risk of more dovish stance after further drop of market inflation expectations
Citi: there’s a room for a hawkish surprise
HSBC: not expecting major changes
Danske: not expecting major changes
Nomura: not expecting major changes
Deutsche: not expecting major changes
SocGen: not expecting major changes
UBS: not expecting major changes
Despite the fact that investors expect a bit more dovish stance, after recent weaker data from the US, most banks’ economists do not expect major changes.
Nowy123 pisze:grubaspekula pisze:A na giełdzie ładnie banki rosną. PKO BP już 4,28%
Kurs akcji PKO BP (PKO) po krótkiej przerwie powrócił do wzrostu rozpoczętego wraz z konferencją wicepremiera Piechocińskiego i poprawia obecnie dzienne maksima przy wyraźnym wzroście aktywności. Wzrost przekracza już obecnie 4%, co jak na tak ciężki walor wydaje się w okolicach szczytu dziennych możliwości. Na walorach pozostałych banków ożywienie jest znacznie mniej spektakularne.
nie ma jak nastepne obieckanki
-- Dodano: śr 28-01-2015, 14:11 --
teraz wybory ida to trzeba POwskie slupki porawic nowymi obetncamidla Frankowcow pytanie kto za t o zaplaci c o oni maja miec jakies przywileje
pedro pisze:ale dziś bryndza... na Waszych forexach też konsole? ... gbpaud'a przespałem, i poza tym, to sysko czeka,