Natomiast jeśli znalazł by się taki EA byłbym bardzo wdzięczny
EA zarabiajace na demo
EA zarabiajace na demo
Szukam jakiegoś nieskomplikowanego EA które świetnie daje sobie rade na demo i stosuje zabezpieczenie pozycji np SL lub może to być inny sposób, a ma problemy na real poprzez poślizgi przez co traci. Jako ze w ogole nie znam sie na programowaniu to nie wiem czy moja prośba jest głupia czy nie wiec proszę mieć to na uwadze
-
David_Plavko
- Gaduła

Re: EA zarabiajace na demo
Chyba najbardziej popularny to milion dolar pips, ale to pewnie znasz 
Czy kod źródłowy jest gdzieś dostępny?David_Plavko pisze:Chyba najbardziej popularny to milion dolar pips, ale to pewnie znasz
radical material simplification
-
David_Plavko
- Gaduła

U twórców. Jest w sieci kilka zdekompilowanych wersji ale jako programista amator nie pochwalam takich zachowań...robs pisze:Czy kod źródłowy jest gdzieś dostępny?
Jakość kodu produkowanego w tym środowisku jest naprawdę tragiczna. Ja nie dotykam niczego co jest skompilowane i nie mogę tego ocenić. Dziwię się ludziom którzy ryzykują pieniądze egzekwując kawałek g wydalony przez tych "twórców". Przepraszam że się uniosłem ale czytam właśnie Xmeter EA i jestem pod wrażeniem.David_Plavko pisze:U twórców.robs pisze:Czy kod źródłowy jest gdzieś dostępny?
-
David_Plavko
- Gaduła

Skoro są skompilowane to skąd wiesz, że ich jakość jest tragiczne ? Nikt Cię przecież nie zmusza do używania gotowych rozwiązań. Z ciekawości zapytam, co Cię tak urzekło w tym Xmeter ?robs pisze:Jakość kodu produkowanego w tym środowisku jest naprawdę tragiczna. Ja nie dotykam niczego co jest skompilowane i nie mogę tego ocenić. Dziwię się ludziom którzy ryzykują pieniądze egzekwując kawałek g wydalony przez tych "twórców". Przepraszam że się uniosłem ale czytam właśnie Xmeter EA i jestem pod wrażeniem.
Chyba najbardziej to że mimo że system się wysypuje to ma ogromne rzesze praktykantów. Pomysł ciekawy, ale kod spagetti poza kotrolą.David_Plavko pisze:co Cię tak urzekło w tym Xmeter ?