Moja pierwsza krecha w MT4.

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
drendriu
Pasjonat
Pasjonat

Re: Moja pierwsza krecha w MT4.

Nieprzeczytany post autor: drendriu »

grzegrzyw pisze: Dziwię się, że JAREK i Dadas tak długo z Tobą dyskutowali, ja zakończyłbym dyskusję po kilku postach, no najwyżej kilkunastu.
Kolego "Grzegorzw", ja rozumię, że łatwiej jest asekuracyjnie Jarkowi i Dadasowi wchodzić w odbyt bez wazeliny, bo mogą oni zawsze coś podrzucić, niż oficjalnie ich napiętnować i im się narazić za to, że trzymają wskaźniki przy du...ie.

Ja rozumiem, że chciałbyś zabłysnąć u Jarka i zrobić karierę na moich plecach, ale nie tędy droga kolego.

Grzegorzu powiem tak, albo chcesz mi pomóc odnośnie podejścia tradingowego opartego na koncepcji Mieczysława Siudka i korekt 1 do 1, to powiedz, to zapoznam cię z tym czego potrzebuje na chwilę obecną - może pomożesz mi coś znaleźć, i ruszyć temat dalej, albo właź sobie dalej w tyłek Jarkowi i licz na to, że on za to cię pogłaska i poklepie po pupci.

Dadas

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

drendriu pisze:
grzegrzyw pisze: Dziwię się, że JAREK i Dadas tak długo z Tobą dyskutowali, ja zakończyłbym dyskusję po kilku postach, no najwyżej kilkunastu.
Kolego "Grzegorzw", ja rozumię, że łatwiej jest asekuracyjnie Jarkowi i Dadasowi wchodzić w odbyt bez wazeliny...
:563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563:

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

Dadas pisze: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563: :563:
Wiem wiem Dadas, ja też czuje niechęć do wazeliniarzy ....

grzegrzyw
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grzegrzyw »

Drendriu, ty potrafisz tylko innych obrażać, więc nawet gdybym umiał to tobie pomagać nie będę. Moje umiejętności nie są wielkie, ale na swoje potrzeby potrafię coś napisać albo znaleźć i przerobić wskaźnik z sieci. Jeśli coś koniecznie potrzebuję a nie potrafię sam zrobić, to jestem gotów za to zapłacić (tak jak płacę za wizytę u lekarza czy w warsztacie samochodowym itp.) i to jest postawa uczciwsza, niż twoja tylko roszczeniowa. Nikomu nigdzie nie włażę, każdy ma prawo dysponować swoją według swojego uznania i nikt nie musi niczego udostępniać na twoje żądanie. Na tym kończę, bo dyskusja z tobą mnie mierzi i na twoje zaczepki nie będę odpowiadał. To jest mój ostatni post w tym temacie.

drendriu
Pasjonat
Pasjonat

grzegrzyw pisze: To jest mój ostatni post w tym temacie.
No i bardzo dobrze. Jak masz zabierać głos w kontekście nic nie wnoszącym to lepiej siedź cicho.

ODPOWIEDZ