DayTrading: Piątek 23.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 23.01.2015
Ujek się zastopował, chyba czas dla mnie na rozłąkę z eską, dziś chyba flaga nie pójdzie
Myślę, że tego poziomu dzisiaj nie uświadczymy...Nowy123 pisze:ed 1,1300 jeszcze dzis
Nie było mnie cały dzień, patrze, a tu na naszym wigu hossssssa 

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- nowy joker
- Pasjonat
Też już z ujka ucieklem stanol jak widły w gnoju wystarczy na dziś
jak tak bedziecie wychodzic z pozycji to jeszcze przez was cena wzrosnie hehenowy joker pisze:Też już z ujka ucieklem stanol jak widły w gnoju wystarczy na dziś

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no koszmarnajen-yy pisze:Nie było mnie cały dzień, patrze, a tu na naszym wigu hossssssa

ale chociaż tu panuje normalność,
przecież Niemcy mają gospodarkę, a jak mówią złośliwi

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
no ja to zaszalałem ze swoją pozycją .DavidFx pisze:jak tak bedziecie wychodzic z pozycji to jeszcze przez was cena wzrosnie hehenowy joker pisze:Też już z ujka ucieklem stanol jak widły w gnoju wystarczy na dziś
pewnie piramidę chciał zbudować.... jechał według trendu..... a ze dałem tylko na eski to mam 

Nauka nauka nauka....... 

- nowy joker
- Pasjonat
Tak czy tak staram się nie zostawiać otwartych pozycji na weekend. Zwłaszcza jak w Grecji są wybory.bsony pisze:no ja to zaszalałem ze swoją pozycją .DavidFx pisze:jak tak bedziecie wychodzic z pozycji to jeszcze przez was cena wzrosnie hehenowy joker pisze:Też już z ujka ucieklem stanol jak widły w gnoju wystarczy na dziś
- atlanticos
- Maniak
do weekendu to ujek jeszcze moze byc 100 pipsow wyzej lub nizejnowy joker pisze: Tak czy tak staram się nie zostawiać otwartych pozycji na weekend. Zwłaszcza jak w Grecji są wybory.

jak dla mnie na h4 to dopiero ruszaja na ujku
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv