Podobnie to widzę na parze GBP/AUD poziom ok 1.8830 i gra na krótko zapewne od poniedziałkuDavidFx pisze:to byloby genialne gdyby sie spelnilo

Podobnie to widzę na parze GBP/AUD poziom ok 1.8830 i gra na krótko zapewne od poniedziałkuDavidFx pisze:to byloby genialne gdyby sie spelnilo
wiele i to żadna tajemnica - byc może nawet jedno z nich masz powyżej - tylko różnica między nim a mną polega na tym że ja wiem jak stratę odrobic z nawiązką i biorę ją jako koszt wykonywanej pracy (jak w każdej działalności) i nie pytam potem na forum (gdzie 70% ludzi ma ten sam problem) jak to odrobićlutek pisze: atlanticos ale ty jestes mądry a ile ty głupich zagrań miałeś
skoro tak to jestes bardzo bogatyatlanticos pisze:wiele i to żadna tajemnica - byc może nawet jedno z nich masz powyżej - tylko różnica między nim a mną polega na tym że ja wiem jak stratę odrobic z nawiązką i biorę ją jako koszt wykonywanej pracy (jak w każdej działalności) i nie pytam potem na forum (gdzie 70% ludzi ma ten sam problem) jak to odrobićlutek pisze: atlanticos ale ty jestes mądry a ile ty głupich zagrań miałeś
DavidFx pisze:uwaga ujkowi juz puszczaja zwieracze
może tak - może nie, może jestem demo grajkiem i zyje z zasilku, a z nudow siedze po 10-12 godzin dziennie przed wykresami... pieniądze lubią ciszę i tego się trzymajlutek pisze:skoro tak to jestes bardzo bogatyatlanticos pisze:wiele i to żadna tajemnica - byc może nawet jedno z nich masz powyżej - tylko różnica między nim a mną polega na tym że ja wiem jak stratę odrobic z nawiązką i biorę ją jako koszt wykonywanej pracy (jak w każdej działalności) i nie pytam potem na forum (gdzie 70% ludzi ma ten sam problem) jak to odrobićlutek pisze: atlanticos ale ty jestes mądry a ile ty głupich zagrań miałeś
atlanticos zarobiłęś teraz odrabiaj szybko z nawiążkąlutek pisze:skoro tak to jestes bardzo bogatyatlanticos pisze:wiele i to żadna tajemnica - byc może nawet jedno z nich masz powyżej - tylko różnica między nim a mną polega na tym że ja wiem jak stratę odrobic z nawiązką i biorę ją jako koszt wykonywanej pracy (jak w każdej działalności) i nie pytam potem na forum (gdzie 70% ludzi ma ten sam problem) jak to odrobićlutek pisze: atlanticos ale ty jestes mądry a ile ty głupich zagrań miałeś
Siema,atlanticos pisze:tak dużo ludzi pisze o spadkach dalszych dziś na edku ze aż się skusiłem na bardzo mały nóż po 1218 zabezpieczone na 1190 i nie dotykam - ryzyko niewielkie - jakies 5% zyskow z poprzednich dwoch dni a liczę że jak mają odbic to wybronią 1.12 z kilku powodów
edit: rzeźnik na dolnej bandzie flagi na h1, h4