za późno na L za wcześnie na Snowy joker pisze:A jak widzicie rzeznika pnie się ostro
DayTrading: Wtorek 20.01.2015
Re: DayTrading: Wtorek 20.01.2015
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ja powiem tak że nie krzyczałemhighend pisze:karnak pisze:Złotko daje ładnie czadu.
gdzie są Ci co krzyczeli, że zloto leci na 1000...
zasięg mi wychodzi na 1315 i tam odpoczynek
odpoczynek to nie znaczy "górka" i żeby tam S łapaćale co kto lubi.
co ciekawe platyna słabiutko - ledwo 1260....
w sierpniu złoto było 1315, a platyna ponad 1400.
to chyba oznacza, że złoto traktowane jest znowu jako inwestycja, a nie jako metal przemysłowy.
Bo wtedy platyna by była droższa. Dobrze myślę?![]()
Źle to wróży indeksom.... co zrobi DAX w czwartek?
na począku roku pisałem, że na złocie 1300 zobaczymy prędko, a 1400 na sylwestra 2015/2016
w takim tempie to na sylwestra zobaczymy zupełnie coś innego

poziom okolice 1350 zaczynam sie zastanawiac nad innym rozliczeniem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy123 pisze:a poza tym czemu mamja na tym teraz ciepiwc ludzie co maja w zlotowkach czy Euro kredyt i zwykly podatnki za pomoc bankom i frankowca bo to znaszych kieszen pojdzie nie pa..jacy politykow
właśnie , zgadzam się z tobą dla czego społeczeństwo ma na tym tracić , mi tez to się nie podoba, gdybym miał ten rozum i mógł się cofnąć do 2007 .... Powiem tam banki niemal ze wciskały te kredyty w CHF, w złotówce cieżko było ze zdolnością, a w CHFie wrecz przeciwnie.. I ludzie brali a teraz mamy taką sytuacje jaką mamy. z kapitalu 100k mamy teraz 200k.
- nowy joker
- Pasjonat
Nie wiem czy teraz na S nie jest dobry momentpedro pisze:za późno na L za wcześnie na Snowy joker pisze:A jak widzicie rzeznika pnie się ostro
nowy joker pisze:pedro pisze:nowy joker pisze:A jak widzicie rzeznika pnie się ostro
Nie wiem czy teraz na S nie jest dobry moment
ostrożnie z tym s bo na d1 możliwość odpału w górę

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- fajnynick21
- Gaduła
takie jakby orgr na edku na h1 co sadzicie?
Nie grasz, nie wygrasz
Dax ma ochotę domknąć lukę, ale czy zrobi to przed Mario Draghim ?
The only way is up
fajnynick21 pisze:takie jakby orgr na edku na h1 co sadzicie?
no tak i moze sie zrealizuje, dolar mocy nie ma, cos tam teraz od wsparcia $ odbija, zobaczym
jutro dane wiec bankstera z LOndynu juz cos wie pewnie albo robi jeszcze short sqqqz
wrozka jutro

wrozka jutro