DayTrading: Poniedziałek 19.01.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.01.2015
Wie ktoś jak brokerzy traktują długi z 15 stycznia? Chodzi mi szczególnie o krajowych ale nie tylko.
Częśc z tych większych broków umarza te długi.WarrenB pisze:Wie ktoś jak brokerzy traktują długi z 15 stycznia? Chodzi mi szczególnie o krajowych ale nie tylko.
Najlepiej zadzwonić i zapytać bezpośrednio o stanowisko broka w tej sprawie.
Ciekawią mnie krajowi ponieważ mogą bez żadnego problemu te długi ściągnąć.Mpapiez pisze:Częśc z tych większych broków umarza te długi.WarrenB pisze:Wie ktoś jak brokerzy traktują długi z 15 stycznia? Chodzi mi szczególnie o krajowych ale nie tylko.
A znając nasz qrwidołek to nie popuszczą.
A tak przy okazji, zaliczasz się do tej grupy co wpierdziel dostała od franka ?WarrenB pisze:Ciekawią mnie krajowi ponieważ mogą bez żadnego problemu te długi ściągnąć.Mpapiez pisze:Częśc z tych większych broków umarza te długi.WarrenB pisze:Wie ktoś jak brokerzy traktują długi z 15 stycznia? Chodzi mi szczególnie o krajowych ale nie tylko.
A znając nasz qrwidołek to nie popuszczą.

Nie no bez jaj. Ja to przewidzialem kilka tygodni temu i nawet jest moj post na ten temat. Ciekawi mnie czy beda sciagac kase z gowniarzy bez dochodow.Mpapiez pisze:
A tak przy okazji, zaliczasz się do tej grupy co wpierdziel dostała od franka ?
WarrenB pisze:Nie no bez jaj. Ja to przewidzialem kilka tygodni temu i nawet jest moj post na ten temat. Ciekawi mnie czy beda sciagac kase z gowniarzy bez dochodow.Mpapiez pisze:
Tonący brzytwy się chwyta. Obawiam się że mniejsi brokerzy będą to robić.
- atlanticos
- Maniak
ja jestem na 90% przekonany że znając naszą rzeczywistosc tak jak piszesz - nie popuszczą i będą egzekucje komornicze...
edit: kabel h1 - chyba otworzył sobie wreszcie droge do niższych pivotów bo mielił dziś strasznie
https://www.tradingview.com/x/F63WFogh/
edit: kabel h1 - chyba otworzył sobie wreszcie droge do niższych pivotów bo mielił dziś strasznie
https://www.tradingview.com/x/F63WFogh/
Ostatnio zmieniony 19 sty 2015, 20:44 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Myślę że będą ściągać bo takie są zapisy a i tak nie da się odzyskać sporej części . Opłaty rocznej biura maklerskie nie chcą podarować a ostatnio ING chce 2 zł za dostęp do notowań jak obrotów nie robisz , żałosne . Jestem tylko ciekaw co z kolegą NICEONE bo kurcze miał tego napakowane i nic się nie odzywaWarrenB pisze:Nie no bez jaj. Ja to przewidzialem kilka tygodni temu i nawet jest moj post na ten temat. Ciekawi mnie czy beda sciagac kase z gowniarzy bez dochodow.Mpapiez pisze:
Kolega Niceone aka psxor jeszcze niedawno chwalil sie elkami na edku no i eskami na krosach pln...
O ile edka i pln mu zapewne SLe powybijaly tak mial z tego co pisal 2 loty buy na eurchf.
I albo sie nie odzywa z racji tego chf albo wyjechal gdzies i do fx nie zaglada.
O ile edka i pln mu zapewne SLe powybijaly tak mial z tego co pisal 2 loty buy na eurchf.
I albo sie nie odzywa z racji tego chf albo wyjechal gdzies i do fx nie zaglada.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami