Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

podgląd do rachunku czy FF, na jedno wychodzi, natomiast adriano skreśliłeś po jednym falstarcie z kwota 7777, szwajcar ma juz 4 falstarty za sobą a dalej masz do niego szacunek a do adriano nie, jakoś nie chce mi sie wieżyc ze to tylko kwestia podglądu do rachunku, jest w tym drugie dno :p

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Wmawiasz sobie Ink.
Adriano tam wpłacał kasę co chwilę po czy wypłacał i dla mnie to on tam więcej przechulał niż te 7777 ale nie liczyłem mu bo mnie to nie interesowało, był osobą skrajnie nie wiarygodną dla mnie i tyle.

Za to Szwajcar pokazał mi że potrafi gorzej wejść niż ja ale za to lepiej wyjść bez SL. Teraz mamy zawody i tyle przynajmniej wszystko ładnie widać. Póki się kasę wypłaca z rachunku to jakieś MC po drodze o niczym nie świadczy.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Dzięki Ink za ciepłe słowo :D choć wiem, że jestem niełatwym człowiekiem do obrony. Nigdy nie ukrywałem, że lubię prowokować (tak jak Szwajcara), szpanować (wklejanie moich furek). Taki jestem. Kiedyś próbowałem siebie zmienić, ale nie wyszło i chyba tak mi dobrze. Wiem, że przez ogół nie jestem lubiany. Ale czy to ma jakieś znaczenie? Dzięki temu wiem kto jest ze mną a kto tylko udaje.

Wracając do gridowania. Jest to bardzo ciężki kawałek chleba, ale jak już się wie co i jak to daje ponadprzeciętne zarobki. Ty Leonardo piszesz, że coś w paincie robiłem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie znam sie na tym. Dkatego jednym ze sposobów zabezpieczania swojej kasy sa cęste wypłaty zysków. Tak tez robiłem w pierwszym dzienniku i każdy mógł sam zobaczyć ile i kiedy wypłaciłem. Więc nawet jak potem doszło do prawie 50% spadku depozytu to i tak byłem na plusie i mogłem spokojnie odetchnąć poza rynkiem, odpocząć i przemyśleć. Takie wypłaty to forma SL, której u mnie w normalnej wersji raczej nie uświadczysz.

Co do Szwajcara to sam widzisz , że jemu gridowanie ewidentnie nie służy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bo to co on robi to nic innego jak gridowanie. Od piramidowania już dawno odszedł. Ktoś ze starszych stażem napisał, że miniony rok powinien być dla niego jednym z lepszych, bo trendy były wyraźne i długie a w końcówce roku przybrały na sile.

Co do danbo to wkurza się, że w jego dzienniku napisałem mu zeb dał sobie spokój z FOREX. Nie umie, nie chce i nie zarobi. I chyba tyle w temacie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

A teraz taki komunikacik szczególnie do moich oponentów.

Jutro albo we wtorek wyjeżdżam a właściwie wylatuję na zaproszenie kumpla na fajną wysepkę za ocean. Wróce prawdopodobnie 17 lutego.

Piszę to po to, przed sesją, aby znowu nie pojawiały się teorie spiskowe, że zbankrutowałem, czy coś tam coś tam. Nie wiem ile będę miała czasu i chęci na trejdowanie.

A już niedługo po przylocie będzie prezentacja nowiusieńkiego Nissana GTR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :564:

rzez te ferje życzę wam dużo dobrego i zysków na kontach. :564:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Na koniec jeszcze jakaś przechwałka. Z tymi moimi 44,38% to na forex factory na kontach real byłbym obecnie na 89 pozycji. Zobaczymy na jakiej będę do końca konkursu, czyli do czerwca 2015. :p

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex takie kreskówki to mogłeś zrobić w czymkolwiek,
takie są realia :D Zawsze nakłaniałem Cię do włączenia podglądu, tylko
w to jestem w stanie uwierzyć :D oczywiście możesz mieć jakieś związki
z brokami itp. fałszując tego FF ale to już grubsza sprawa i chyba nie warta
takiego zachodu. Tak więc uznaję to za autentyk, miałem Cię za bajarza
to hejtowałem :D teraz nie mam do tego powodów :roll: widzisz coś narobił :mrgreen:

A już wmawianie mi zazdrości w oparciu o kreskówki było najśmieszniejsze :D bo ja nie z tych,
zamiast komuś zazdrościć lepiej spożytkować tą energię na staranie by samemu mieć :D
to przynajmniej ma sens.

Miłego wypoczynku,
Leo

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Leonardo pisze:Adrianoforex takie kreskówki to mogłeś zrobić w czymkolwiek,
takie są realia :D Zawsze nakłaniałem Cię do włączenia podglądu, tylko
w to jestem w stanie uwierzyć :D oczywiście możesz mieć jakieś związki
z brokami itp. fałszując tego FF ale to już grubsza sprawa i chyba nie warta
takiego zachodu. Tak więc uznaję to za autentyk, miałem Cię za bajarza
to hejtowałem :D teraz nie mam do tego powodów :roll: widzisz coś narobił :mrgreen:

A już wmawianie mi zazdrości w oparciu o kreskówki było najśmieszniejsze :D bo ja nie z tych,
zamiast komuś zazdrościć lepiej spożytkować tą energię na staranie by samemu mieć :D
to przynajmniej ma sens.

Miłego wypoczynku,
Leo

Hi hi hi na kreskówki jak to powiadasz to jestem za stary. A to hasło z FF i układem z brokami pokazałeś, że jednak jesteś niereformowalny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to już twoja sprawa. Widocznie wiele razy w życiu się sparzyłeś stąd twój brak zaufania i nadmierna podejrzliwość. Dziwne, że swego czasu takowej nie miałeś wobec Wuzy. :mrgreen: A teraz czas na pakowanie. Ale głównie same kąpielówki, krótkie spodenki i t-hisrt's :mrgreen: A tutaj niech w czasie ferii pomrozi bo mi znowu jodly srebrne robaki na wiosnę zjedzą.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Aby nikt nie manipulował faktami, że niby zbankrutowałem czy coś to wklejam aktualne screeny z FF aby dotrwały do mojego powrotu.

Obrazek

Adrianoforex
Maniak
Maniak

...i druga część

Obrazek

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Mówię tylko jakie są możliwości. Bo ja wiem Wuza taki jakiś realniejszy się wydawał, a podgląd to pierwsze co włączył i wszystko było jak na tacy.
Adriano przezorny zawsze ubezpieczony.
Przecie mówię że wierzę w to co widzę.
Na botaniczny to ja się nie znam xD sztuczne postaw pylniesz od czasu do czasu z kompresora na żądany kolor i po sprawie hehe

Zablokowany