Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
psychologtlumu
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Nieprzeczytany post autor: psychologtlumu »

Jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem gridowania. Jednak u ciebie ładny procent zebrał się w te kilkanaście dni. Mógłbyś coś więcej napisać o momencie wejścia w pierwszą pozycję?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TOP SECRET :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Na dziś koniec zabawy. Wyłączam platformę i na ten weekend zostaję bez żadnej pozycji. Nawet 0,01 lota :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Na dobranoc podsumowanie dwóch pierwszych tygodni stycznia.

Obrazek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to ze najbardziej krytykowany i wyśmiewany przez was adriano wygrywa w tej waszej rywalizacji ;)

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Ink. pisze:Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to ze najbardziej krytykowany i wyśmiewany przez was adriano wygrywa w tej waszej rywalizacji ;)
dokładnie to samo chciałem już wczoraj napisać, ale tutaj trzeba być bardzo ostrożnym żeby nie wywołać kolejnej gównoburzy :d jeżeli Adrian dalej w ten sposób będzie sobie trejdować to faktycznie wygra ten cały "konkurs" :)

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

danbo86 pisze:
Ink. pisze:Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to ze najbardziej krytykowany i wyśmiewany przez was adriano wygrywa w tej waszej rywalizacji ;)
Ze co? ??? Że niby najwięcej zarobił? Pomnozył ?
Czy że marne 40% zrobił w 2 tyg przy kosmicznym trendzie
lepsze "marne" 40% w 2 tygodnie niż MC w godzinę (if you know what I mean) ;)

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Ha ha ha :D ktoś prowadzić musi, jak dla mnie to Adriano ponosi dość spore ryzyko, jednak na chwilę obecną ryzykuje tylko zysk, tak że luz. W pewnej chwili dd z otwartych transakcji miał na poziomie 1.5k. ''Chcący przetrwać zginą, gotowi zginąć przetrwają.''?

A najbardziej mnie smieszą te wasze wnioskowe wnioski buhaha naprawdę genialne :D

danbo86 biorąc pod uwagę wszystkich nas którzy zaczęli od 10 k to wygrywa, ja minus, szwajcar minus, jak_zyc dezercja, Adriano plus :D tego nikt się nie spodziewał xD

Pozdrawiam,
Leo
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Leonardo pisze:Ha ha ha :D ktoś prowadzić musi, jak dla mnie to Adriano ponosi dość spore ryzyko, jednak na chwilę obecną ryzykuje tylko zysk, tak że luz. W pewnej chwili dd z otwartych transakcji miał na poziomie 1.5k. ''Chcący przetrwać zginą, gotowi zginąć przetrwają.''?
U Szwajcara to chyba gorzej wygląda, a nie widziałem zebyś go krytykował w taki sposób jak adriano. Wiec najwyraźniej to coś osobistego ;)

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Bzdura Ink. gdybym miał coś do Adriano to bym tu nie konwersował sobie z nim. Szwajcara dążę uznaniem za to że nigdy nie bał się konfrontacji tego o czym mówił z realnymi rachunkami, to chyba pierwsza osoba która dała wgląd w swój rachunek po haśle inwestora.

Natomiast u Adriano to tylko kreskówki widziałem, które miały się ni jak do podglądu który on prezentował. I co lepiej jest ufać czemuś co może powstać w paincie, czy temu co widzę na własne oczy? Bo to co widziałem na własne oczy zawsze leciało jak kamień w wodę. I co ma obiektywizm do czegoś osobistego?

Życie prawdopodobnie jeszcze nie raz mnie zdziwi hehe, dobrze że kosi kasę i już, tak powinno być :) choć ryzyko spore ale w to nie wnikam każdy ma swoją metodologię byle się sprawdzała.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Zablokowany