Teraz są 2 opcje, albo go wybiją i może się pojawi jakaś korekta, albo będzie teraz powolne opadanie do poziomu 1.1460

po tym co zrobili na 1.20 w weekend i po Banku Szwajcarii mimo ze w zadnych z tych przypadkow mi kuku nie zrobili obiecałem sobie ze do konca zycia nie zostawie transakcji na weekend... albo hedge albo zamkniecie calosci u mnie jest w piatekMpapiez pisze:Edek na oporze.
Teraz są 2 opcje, albo go wybiją i może się pojawi jakaś korekta, albo będzie teraz powolne opadanie do poziomu 1.1460- jeszcze z godzina i rynek się uspokoi bo piątek mamy, a ja mam zagwozdkę, czy to zostawić na weekend
...
atlanticos pisze:po tym co zrobili na 1.20 w weekend i po Banku Szwajcarii mimo ze w zadnych z tych przypadkow mi kuku nie zrobili obiecałem sobie ze do konca zycia nie zostawie transakcji na weekend... albo hedge albo zamkniecie calosci u mnie jest w piatekMpapiez pisze:Edek na oporze.
Teraz są 2 opcje, albo go wybiją i może się pojawi jakaś korekta, albo będzie teraz powolne opadanie do poziomu 1.1460- jeszcze z godzina i rynek się uspokoi bo piątek mamy, a ja mam zagwozdkę, czy to zostawić na weekend
...
na d_s1 zatrzymali sie... jak maja powoli opadac to teraz i na kablu i na edku powinni na h1 gorne cienie zostawic... w przeciwnym razie moga zaczac byc misie w opałach...Mpapiez pisze:
Z resztą może mi zaraz stopa wywalą to będę mieć problem z głowy...
Kusus pisze:Jak dla mnie to dolar jeszcze dzisiaj przywali 93 a edek przynurkuje do 1.15.