XM Moje wrażenia....

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
oiro
Pasjonat
Pasjonat

XM Moje wrażenia....

Nieprzeczytany post autor: oiro »

Witam,
od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem konta w XM, skusiłem się promocjami,
1)50% rzeczywiście jest prawdą ale warto przeczytać szczegóły oferty dodatkowe 20% TYLKO powyżej danej kwoty wszystko ok tylko szkoda że wprost na baneru nie piszą....
2)Na zaksięgowanie przelewu czekałem 4 dni (w piątek wpłata - w srode pieniadze na koncie) - oczywiście jest to zgodne z ich regulaminem....
3)A co do 'wykonywalności zleceń....- dodam że czekam na wyjaśnienie tej sprawy od kilku godzin ......napiszę jak otrzymam odp.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Re: XM Moje wrażenia....

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Coś ci nie wyszło, w panelu wykorektorowałeś wolumen pozycji, ale na scr. już nie.

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

oiro pisze:Witam,
od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem konta w XM, skusiłem się promocjami,
1)50% rzeczywiście jest prawdą ale warto przeczytać szczegóły oferty dodatkowe 20% TYLKO powyżej danej kwoty wszystko ok tylko szkoda że wprost na baneru nie piszą....

Jest to w regulaminie, szkoda tylko, ze do regulaminu ciezko dotrzec, trzeba wiedziec gdzie klikac i nie ma jasnej informacji o tym.

Inna sprawa, ze szczerze nie wiem po co ten bonus? Rozumiem, ze to dodatkowa dzwignia. No ale sorry, przy leverage 1:500 po diabla mi 50% konta wiecej? Abym przy rachunku 500€ otworzyl pozycje z marginem 700€ ? Przy dzwigni 1:20 widzialbym jakis sens. Ale przy 1:500 to prosta droga albo do milionow albo mc (co jest bardziej prawdopodobne). Chyba, ze czegos nie kumam i nie pojmuje.

Awatar użytkownika
oiro
Pasjonat
Pasjonat

Wiem że jest w regulaminie ....ale osobiście uważam że baner promocji może sugerować coś innego i dlatego piszę bo może ktoś zwróci uwagę na podejście do klienta (takie bannery, długie przelewy itd.)
A jeśli chodzi o 50% bonus to jest przydatny do pewnego rodzaju transakcji, gdy chcę się zabezpieczyć pozycję na jakiś czas do ustalonej wartości i laverage nie ma tu nic do rzeczy ponieważ dźwignia skaluję nam tylko wartość 1 pipsa. Wszystko zależy od podejmowanych transakcji, poza tym skąd wiesz że mam akurat 1:500:)?

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Przecież jest możliwość wpłaty poprzez Przelewy24- za free-- kasa jest na koncie natychmiast. Nie wspomnę o karcie albo Skrillu lub Netellerze.

Awatar użytkownika
oiro
Pasjonat
Pasjonat

ok to są przelewy to są poboczne tematy - bardziej radzę zwrócić uwagę na zamieszczony printscreen... bo jakoś nie umiem tego wytłumaczyć...

-- pt 16-01-2015, 11:52 --

A wieć otrzymałem odpowiedz....spread wynosił kilka tysięcy pipsów.....więc otwierając tam konto warto wziąść pod uwage takie sytuacje!!!

ODPOWIEDZ