-- Dodano: czw 15-01-2015, 17:34 --nowy joker pisze:Nowy jak tam s&p masz jakieś pomysły
Bankstrea na UDF Chf pcha w gore USD moze byc afajneno dreagowane
-- Dodano: czw 15-01-2015, 17:34 --nowy joker pisze:Nowy jak tam s&p masz jakieś pomysły
Dzięki NowyNowy123 pisze:USD CHf pchaja w gore powoli
na PLN s nie oplaca spready z kosmosu sa lepej na USD CHF EU CHFKazimierz S pisze:Dzięki NowyNowy123 pisze:USD CHf pchaja w gore powoli![]()
Pół dnia szukałem pary na której wejść w chf. Na złotówce mnie wywaliło mocno.
zapomnales dodac ze c co brali po 9950 zarobien po strzale w dol na 9600kr85kr pisze:pisalam rano o wystrzale dax na 10060-10110 to byla odpowiedz ze przed ebc zadnego wystrzalu nie bedzie
za duza pewnosc siebie co niektorych
Niech na drzewo spada, mamy zrzutę narodową na frankowców robić?TsunamiPL pisze: Read more: http://wyborcza.biz/Waluty/1,111132,172 ... z3Ou8T2VkV
Haaahaaahaaa ,podobasz mi sie walisz S tam gdzie ja zamykam L a potem ja wale L jak ty zamykasz S i razem mamy radochę haaahaaahaaaNowy123 pisze:dax short znowu 9970 9980 sl 10 010
No jakiś poroniony pomysł to może jeszcze oddać straty graczom giełdowym co przejechali się dzisiaj na franku. Bo w sumie czego nie. Debilizm nie zna granic a złotówka dalej będzie słabnąc zwłaszcza po bardzo prawdopodobnej decyzji o cięciu stóp procentowych wtedy to dopiero może być czarna rozpacz.Mat2314 pisze:Niech na drzewo spada, mamy zrzutę narodową na frankowców robić?TsunamiPL pisze: Read more: http://wyborcza.biz/Waluty/1,111132,172 ... z3Ou8T2VkV
Wiadomo kto brał te kredyty, lemingi i innym pokrewni. Najwyżej paru wykształconych, młodych z dużych miast wyrzucą na bruk z mieszkań i zmuszeni do powrotu na prowincję. Mam płakać z tego powodu?
A tak poważniej, niedawno z zajęć wróciłem, więc można to na spokojnie przemyśleć.
Podtrzymuję stanowisko, iż za tydzień będzie mały armagedon na euroQE będzie, prawdopodobnie w kwocie większe niż zakłada konsensu. Słowa prezesa SNB o tym, że obecnie tylko część qe jest już wliczone w cenę, daje do zrozumienia, że miejsca na spadki są i będą. Logika działań SNB też okazuje, że nie jest takie stanowisko bezpodstawne.
Sądzę, że do 1,2 nie wrócimy. Rzecz się rozbija tylko o złapanie ski. Może wczorajsze 1,18 było górką? To trochę jak poziom 1,257 sprzed ostatniego FEDu. Ten tydzień edek prawdopodobnie zakończy na poziomie 1,15-1,16, więc ciężko mi znaleźć moment, kiedy miałoby nastąpić ostatnie przed ebc odbicie.
Edit:
To ciekawe, ile razy piszę, że będą kolejne spadki, to też już na edku zaczynają się w momencie pisania.
Zarobić ok 20 pipsów w czasie pisania posta