DayTrading: Środa 14.01.2015
Re: DayTrading: Środa 14.01.2015
Odczyty lepsze niż przewidywano, czyli spadek Edka chwilowo zastopowany?
Zaba-przyznaj się, to Ty zrobiłeś tę lagę na edku, żeby uwiarygodnić formację ;-). Na chwilę odeszłam od kompa, a tu TP zrealizowany.atlanticos pisze:za to sa piekne formacje kontynuacji wiec zamknij te L-ki i nie narzekaj tylko zmien kierunek
-- Dodano: 14 sty 2015, 11:04 --
europejska waluta traci pod wpływem jednego krótkiego tweeta wysłanego przez EBC, w którym Bank informuje, iż dzisiejsza decyzja sądu o legalności programu skupu aktywów jest krokiem milowym w kwestii sovereign QE w Europie. EBC dodał także, iż program jest dostępny i…GOTOWY DO UŻYCIA !
Read more: http://xpuls.pl/przyczyny-oslabienia-eu ... z3Omy2QDMg
gdzie ta luka bo nie widzeNowy123 pisze:daxsa na chama pchaja pod qe luke domkna i S male na cofke
dane historyczne z UE
-
- Gaduła
a moze to kot Makreli puscil pierda i napiecie na Edku odpuscilo ...
kreatywnosc fundamental-traderow nie zna granic
kreatywnosc fundamental-traderow nie zna granic

a po posiedzeniu mariano powie, że jeszcze poczekają do końca 1 kwartału, bo nie zdążył się w Shorty zaopatrzyć ; )melpomena pisze:Zaba-przyznaj się, to Ty zrobiłeś tę lagę na edku, żeby uwiarygodnić formację ;-). Na chwilę odeszłam od kompa, a tu TP zrealizowany.atlanticos pisze:za to sa piekne formacje kontynuacji wiec zamknij te L-ki i nie narzekaj tylko zmien kierunek
-- Dodano: 14 sty 2015, 11:04 --
europejska waluta traci pod wpływem jednego krótkiego tweeta wysłanego przez EBC, w którym Bank informuje, iż dzisiejsza decyzja sądu o legalności programu skupu aktywów jest krokiem milowym w kwestii sovereign QE w Europie. EBC dodał także, iż program jest dostępny i…GOTOWY DO UŻYCIA !
Read more: http://xpuls.pl/przyczyny-oslabienia-eu ... z3Omy2QDMg
żeby nie było, nie wiem co powie ; ) spekuluje tylko, bez pozycji już a eurusd

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

-- Dodano: śr 14-01-2015, 12:10 --
DAx 9950 short 9970 SL gra na cofke

a poznej pod EBC na wyskoku moze dadzapo 10 040 050 shorta pod HT sell on news
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
małą S dałem po 1.18, ale duża poszła po wyjściu z flagi żeby pociągnac rynek w dół i TP na d_S1melpomena pisze:Zaba-przyznaj się, to Ty zrobiłeś tę lagę na edku, żeby uwiarygodnić formację ;-). Na chwilę odeszłam od kompa, a tu TP zrealizowany.atlanticos pisze:za to sa piekne formacje kontynuacji wiec zamknij te L-ki i nie narzekaj tylko zmien kierunek

gold h1
https://www.tradingview.com/x/fmhQZdLe/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Spytam go dzisiaj na brydżyku wieczorem ;-).pedro pisze:żeby nie było, nie wiem co powie ; )
Może tak być, jednakże do 22.01 jeszcze wiele godzin gry, więc - jak mawiał Dadas - wykres jest święty i to on dyktuje warunki.pedro pisze:w tym momencie ebcqe już jest w cenach eur, . . .

Imo okazja na shorta GBP / PLN
Może nawet okazja na longa czas pokaże
Może nawet okazja na longa czas pokaże