ja mam zamiar dojechać jeszcze raz na 46,83santo pisze:ropa zawraca podwójne dno jestmoże za 15 minut już wszystko wróci do z góry określonego kieruku

wykres sprzed jakiegoś czasu
ja mam zamiar dojechać jeszcze raz na 46,83santo pisze:ropa zawraca podwójne dno jestmoże za 15 minut już wszystko wróci do z góry określonego kieruku
Stresujesz ludzi...santo pisze:myślałem o L od 49,2Tak na dziś żęby wyjść przed weekendem
highend pisze:Kompletnie nie ma sensu myslec o L na ropie
ja wczoraj zagralem i skonczylo sie na SL. I bardzo dobrze, ze byl SL na minimalnej stracie.
A kangur czapuje rzeczywiscie 0.8200 - ale nie jest powiedziane, ze nie przeskoczy wyzej:)
A kangur?Kusus pisze:Mamy chyba zmiane trendu na edku i dolarze, przynajmniej w krotkim terminie. Zdaje sie ze powinnismy dojechac teraz do 1.22.
Jak wyjdą znów powyżej 1.2 to zalecą jeszcze dużo wyżej i na pewno prędko pod 1.2 nie wrócimy.Kusus pisze:Mamy chyba zmiane trendu na edku i dolarze, przynajmniej w krotkim terminie. Zdaje sie ze powinnismy dojechac teraz do 1.22.
Szkoda longow i jeszcze dzisiaj umoczylem dodatkowo 1200 euro bo mi wycieli grida z wczoraj na ujku... Oj ten tydzien jest w ogole jakis z dupy. Najpierw ladne 2 dni a potem szereg bezsensownych decyzji i strata 2 razy wieksza niz zarobek.highend pisze:A kangur?Kusus pisze:Mamy chyba zmiane trendu na edku i dolarze, przynajmniej w krotkim terminie. Zdaje sie ze powinnismy dojechac teraz do 1.22.szkoda tych longów z dołka co nie?
Jak widzisz skoczka i jaki zasięg?
ja pisalem o zasięgu nawet do 0.85400 i L, jeśli oczywiście się potwierdzi, warunek to: 0.8200 musi pęknąć inaczej nici ze wzrostów.