DayTrading: Piątek 09.01.2015
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 09.01.2015
Wkurza juz mnie to dane super a indeksy w dol mogłem zarobic x muszę się zadowolić 1/2x przekonała mnie dopiero laga na h1 objęcie bessy
windsurfing na falach trendu
Mpapiez pisze:Moim zdaniem te wartości były w cenie i będzie korekta. Są niewiele większe od consensusu.Nowy123 pisze:mowile m ze beda lepsze
Co by nie było są sporo gorsze niż ostatnio.
Moim zdaniem mały UP.
Tak jak myślałem. Te dane były w cenie. Bez szaleństw. Moim zdaniem teraz powoli się zacznie jazda w górę.
Niech tylko ECB coś przebąknie że jeszcze poczeka z luzowaniem i wybory w grecji przejdą...

Popatrzcie poza tym na wykres dzienny. Jak się nic nie zmieni ( a raczej sie nie zmieni) to mamy ładny dbl bottom.
Kto wie, może to właśnie jest dno.
Najbardziej mi się podoba to ogłaszanie na wszystkich portalach foreksowych, że edek skończy na 1:1.1 - 1:1.15 do końca roku

Moim zdaniem jaja sobie robią i tyle. Putin przestaje szaleć, na ukrainie ucichło, to można spowrotem osłabić dolara.
Czy EDEK już leci w dół? Pakować S?
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.

Edek 1.22, aż sszkoda że piątek i pozycje trzeba redukować.
Nowy wielkie dzięki za kierunek na indeksach

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
parytet to kierunek czyli trend edek przez 12 m-cy może odwiedzić różne miejsca , nawet 1.3Mpapiez pisze:Mpapiez pisze:Moim zdaniem te wartości były w cenie i będzie korekta. Są niewiele większe od consensusu.Nowy123 pisze:mowile m ze beda lepsze
Co by nie było są sporo gorsze niż ostatnio.
Moim zdaniem mały UP.
Tak jak myślałem. Te dane były w cenie. Bez szaleństw. Moim zdaniem teraz powoli się zacznie jazda w górę.
Niech tylko ECB coś przebąknie że jeszcze poczeka z luzowaniem i wybory w grecji przejdą...
Popatrzcie poza tym na wykres dzienny. Jak się nic nie zmieni ( a raczej sie nie zmieni) to mamy ładny dbl bottom.
Kto wie, może to właśnie jest dno.
Najbardziej mi się podoba to ogłaszanie na wszystkich portalach foreksowych, że edek skończy na 1:1.1 - 1:1.15 do końca roku... , tylko że do końca roku daleko, a my jesteśm stosunkowo blisko 1.15...
Moim zdaniem jaja sobie robią i tyle. Putin przestaje szaleć, na ukrainie ucichło, to można spowrotem osłabić dolara.
- roberttheus
- Maniak
Moim zdaniem to pułapka dla grających na krótko ponownie odkupilem sp500 po niższej cenie zobaczymy co będzie
windsurfing na falach trendu
Patrzcie gdzie mi BUY otworzyło - na DEMO broker exness, AUDUSDe (ECN):
https://www.mql5.com/en/charts/2857667/ ... exness-ltd
20 lotów kliknąłem i proszę jaki zonk
a wczesniej pisało cena "nierynkowa". Rozumiem, że ECN otwiera po najlepszej mozliwej cenie
nawet na DEMO ?
https://www.mql5.com/en/charts/2857667/ ... exness-ltd
20 lotów kliknąłem i proszę jaki zonk

a wczesniej pisało cena "nierynkowa". Rozumiem, że ECN otwiera po najlepszej mozliwej cenie

nawet na DEMO ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ropa zawraca podwójne dno jest
może za 15 minut już wszystko wróci do z góry określonego kieruku

Nauka nauka nauka....... 

czpowane Shorty 8200 na kanguurze
znaczy sie co? bo ja wczoraj myslalem o ropie pod kątem wzrostów - ale tylko dlatego, że indeksy rosły.santo pisze:ropa zawraca podwójne dno jestmoże za 15 minut już wszystko wróci do z góry określonego kieruku
Jednak chyba to działa odwrotnie - ropa spada, indeksy spadają. ropa w konsoli - indeksy rosną, ropa rośnie - indeksy eksplodują na nowe maxy

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami