RaptorFX

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
walutomistrz

Re: RaptorFX

Nieprzeczytany post autor: walutomistrz »

Tymek, jeśli chcesz w ogóle dyskutować to konkretnie, jeśli nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie lej wody.
Tymek pisze:bo przecież nikt nie jest wstanie tego sprawdzić.
I wiem, że mogę dyskutować z osobami mającymi dużo doświadczenia jednak jak widzę po twoich
wypowiedziach to wiedzę posiadasz ...... nie mam słów odpowiednio dobrych tak byś się nie obraził
Uczciwie by było, gdybyś wypunktował braki w mojej wiedzy. Niestety Twoje wypowiedzi opierają się tylko na insynuacjach i na Twoich niepotwierdzonych doświadczeniach.
Tymek pisze:Dodam, że jeżeli o czymś nie wiesz lub nigdy czegoś nie widziałeś lub nie słyszałeś nie oznacza to, że jest
to niemożliwe lub złe lub nie istnieje.
Zgadza się. Ale firmy są ulokowane w branży, w środowisku i pewne (przynajmniej zewnętrzne) mechanizmy muszą być stałe.

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

Tak masz rację w szczególności w "niepotwierdzonych doświadczeniach"
Obyś kiedyś w życiu miał tak "niepotwierdzone doświadczenie" i mógł się nim pochwalić ;)
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

Awatar użytkownika
lucek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lucek »

Nie wiem po co dyskutujecie o pierdołach.
Na początku tematu Tymek przedstawił ofertę i teraz wszyscy widzą, że jego oferta nie jest godna polecenia. Uważam, że nie znajdzie się NIKT o zdrowych zmysłach kto dałby 20k USD patrząc na konto myfxbook.

Mimo wszystko życzę powodzenia w udoskonaleniu strategi.

Pozdrawiam Serdecznie
No pain, no gain

walutomistrz

Nieprzeczytany post autor: walutomistrz »

Tymek pisze:Nie wiem o jakie firmy ci chodzi i o jakie miliony a to co pisałem było przecież tylko teoretyzowaniem
i był to przykład byś pomyślał trochę nieszablonowo. Po drugie w naszym teoretyzowaniu jak byś policzył
to nie przekroczyliśmy nawet 500K ;)
Spokojnie, pomyślałem nieszablonowo i nie uwierzyłem w Twoje bajeczki:
Tymek pisze: Wyobraź sobie, że ktoś może mieć więcej niż 40K - wiem ciężko to sobie wyobrazić ale są tacy ludzie. ;)
Wyobraź sobie, że może być to w skali ich całych zasobów mniej niż 1%. - wiem zburzyłem twój schemat ;)
Twój jeden 1% to w rzeczywistości 10%, co sam przyznałeś przed chwilą. Robi się naprawdę niezła komedia, Twoje zadufanie w sobie tylko ją podkręca :mrgreen: Straciłeś 10% - bo jak twierdzisz przelew nie dotarł. Oczywiście Stop Out to złośliwość brokera i ceny, która nie chce odbić. Ale przecież na koniec roku będzie na 20%+.

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

Uwazam ze kolega Lucek odpowiedzial w sposob konkretny i kulturalny i w sumie zakonczyl ten temat i watek bo nikt powazny nigdy nie da pieniedzy Tymkowi ktory robi straty 2 x 100% depo w 3 miechy a zarabia po 2% miesiecznie. Pare lat bedzie musial odrabiac teraz te 200% strat na Tych dwoch kontach obecnych. Temat mozna uznac za wyczerpany i do zamkniecia ku przestrodze aby nie naciagnal jakies nie doswiadczonej osoby z kasa na jego wspaniala strategia.
Tymek zeruje konta z malym depo jak kiedys pare miesiecy temu oraz z duzym wiec mozna sobie dac juz spokoj z jego wspanialym Raptorem i nie pisze tego zlosliwie ale stwierdzam fakty. Niespotkalem sie jeszcze aby ktos po 200-300 pozycji otwieral w grid strategi.

ODPOWIEDZ