DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 sty 2015, 00:00

Wzrost
11
30%
Bez zmian
7
19%
Spadek
19
51%

Liczba głosów: 37

adriennen.k
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015

Nieprzeczytany post autor: adriennen.k »

Rzeźnik teraz prawdopodobnie poleci w dół bo się odbił od linii trendu. Oczywiście, po tym spadku może wystrzelić w górę

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

dsokol pisze:wiem, że to abstrakcyjne ale ja edka widzę zmierzającego do okolic 1,25, pytanie tylko jak to zagrać...
Może tak (W1)?
EURUSD.Weekly.png
Na dzień dzisiejszy dolna banda była w okolicach 1.1850, czyli nocny pin ją prawie liznął.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

adriennen.k pisze:Rzeźnik teraz prawdopodobnie poleci w dół bo się odbił od linii trendu. Oczywiście, po tym spadku może wystrzelić w górę
Jestem za dalszymi spadkami rzeznika, ale na teraz widać na H4 podwojne dno. Więc pod rozwagę.

-- Dodano: 05 sty 2015, 23:17 --

Ropa wti poniżej 50....
No shit... Rzeźnik i indeksy jutro dalej w dół.
Złoto w gore
Zboża zobaczy sie ;)

Apple - dwie siódemki to moj target. Nadal. Co prawda po drodze urosło na 120 ale co z tego.
Tylko gdzie jest 2120 na sp500?....
No chyba ze czeka nas klasyczne ciśniecie sp500 ostro w gore po każdym większym spadku.
Tylko ta ropa .....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

adriennen.k
Gaduła
Gaduła

Macie na rzeźniku jakąś ogromną świeczkę w górę? Właśnie zaliczyłem MC przy czym się dosyć zdziwiłem bo na żadnym wykresie nie mam takiej krechy o jakiej miałem info w MC. Niiby cena dobiła do uwaga 183.22 a na żadnych wykresach tego nie widzę ? W dodatku poszła mi ogromna świeca w dół, która powinna objąć swym zakresem TP bo miałem na S pozycję. O co chodzi? Coś broker powalił? Bo miałem na chwile zanik kwotowań, kwotowania się pojawiły i od razu jeb, MC o.O

szaman1977
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szaman1977 »

pomijajaac fakt swiec - co Ty masz za MM jeśli 100 pipek czysci Ci konto?

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

adriennen.k pisze:Macie na rzeźniku jakąś ogromną świeczkę w górę? Właśnie zaliczyłem MC przy czym się dosyć zdziwiłem bo na żadnym wykresie nie mam takiej krechy o jakiej miałem info w MC. Niiby cena dobiła do uwaga 183.22 a na żadnych wykresach tego nie widzę ? W dodatku poszła mi ogromna świeca w dół, która powinna objąć swym zakresem TP bo miałem na S pozycję. O co chodzi? Coś broker powalił? Bo miałem na chwile zanik kwotowań, kwotowania się pojawiły i od razu jeb, MC o.O
a jaki to brok?

wyczyscili Ci depozyt zadnej takiej swiecy nie bylo
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

adriennen.k
Gaduła
Gaduła

ING. Już napisałem reklamację. Ewidentnie coś po ich stronie. Zaczyna mnie już to wku.wiać co chwile coś mają z tymi kwotowaniami, a teraz taki "kwiatek". Według tego wyszło, że miałem pozycję na L, wywaliło w dół i mi zamknęło MC. A było zupełnie na odwrót. No cóż, zobaczymy co odpiszą.

Awatar użytkownika
dsokol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dsokol »

melpomena pisze:
dsokol pisze:wiem, że to abstrakcyjne ale ja edka widzę zmierzającego do okolic 1,25, pytanie tylko jak to zagrać...
Może tak (W1)?
EURUSD.Weekly.png
Na dzień dzisiejszy dolna banda była w okolicach 1.1850, czyli nocny pin ją prawie liznął.
no coś w tym jest, tyle że moje 1,25 przy tej opcji to szum tła... i wtedy target znacznie wyżej

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blacha »

adriennen.k pisze:ING. Już napisałem reklamację. Ewidentnie coś po ich stronie. Zaczyna mnie już to wku.wiać co chwile coś mają z tymi kwotowaniami, a teraz taki "kwiatek". Według tego wyszło, że miałem pozycję na L, wywaliło w dół i mi zamknęło MC. A było zupełnie na odwrót. No cóż, zobaczymy co odpiszą.
Fundusze ING nie wypadły zbyt obiecująco w ostatnim roku. Więc może "odbijają" sobie :D
A po drugie nie można dopuścić żeby jakiś amator w ciągu miesiąca miał lepszą stopę zwrotu niż cały zespół "speców" przez cały rok :D :mrgreen:
Obrazek

adriennen.k
Gaduła
Gaduła

Gram na mikro, więc aż strata wyszła na niskim poziomie. Jednak jakby ktoś miał otwartą pozycję na np 10 lot no to już dosyć potężna suma strat by się uzbierała. O nie. Czas zmieniać broka.

Zablokowany