DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
Rzeźnik teraz prawdopodobnie poleci w dół bo się odbił od linii trendu. Oczywiście, po tym spadku może wystrzelić w górę
Może tak (W1)? Na dzień dzisiejszy dolna banda była w okolicach 1.1850, czyli nocny pin ją prawie liznął.dsokol pisze:wiem, że to abstrakcyjne ale ja edka widzę zmierzającego do okolic 1,25, pytanie tylko jak to zagrać...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jestem za dalszymi spadkami rzeznika, ale na teraz widać na H4 podwojne dno. Więc pod rozwagę.adriennen.k pisze:Rzeźnik teraz prawdopodobnie poleci w dół bo się odbił od linii trendu. Oczywiście, po tym spadku może wystrzelić w górę
-- Dodano: 05 sty 2015, 23:17 --
Ropa wti poniżej 50....
No shit... Rzeźnik i indeksy jutro dalej w dół.
Złoto w gore
Zboża zobaczy sie

Apple - dwie siódemki to moj target. Nadal. Co prawda po drodze urosło na 120 ale co z tego.
Tylko gdzie jest 2120 na sp500?....
No chyba ze czeka nas klasyczne ciśniecie sp500 ostro w gore po każdym większym spadku.
Tylko ta ropa .....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
Macie na rzeźniku jakąś ogromną świeczkę w górę? Właśnie zaliczyłem MC przy czym się dosyć zdziwiłem bo na żadnym wykresie nie mam takiej krechy o jakiej miałem info w MC. Niiby cena dobiła do uwaga 183.22 a na żadnych wykresach tego nie widzę ? W dodatku poszła mi ogromna świeca w dół, która powinna objąć swym zakresem TP bo miałem na S pozycję. O co chodzi? Coś broker powalił? Bo miałem na chwile zanik kwotowań, kwotowania się pojawiły i od razu jeb, MC o.O
-
- Gaduła
pomijajaac fakt swiec - co Ty masz za MM jeśli 100 pipek czysci Ci konto?
a jaki to brok?adriennen.k pisze:Macie na rzeźniku jakąś ogromną świeczkę w górę? Właśnie zaliczyłem MC przy czym się dosyć zdziwiłem bo na żadnym wykresie nie mam takiej krechy o jakiej miałem info w MC. Niiby cena dobiła do uwaga 183.22 a na żadnych wykresach tego nie widzę ? W dodatku poszła mi ogromna świeca w dół, która powinna objąć swym zakresem TP bo miałem na S pozycję. O co chodzi? Coś broker powalił? Bo miałem na chwile zanik kwotowań, kwotowania się pojawiły i od razu jeb, MC o.O
wyczyscili Ci depozyt zadnej takiej swiecy nie bylo
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Gaduła
ING. Już napisałem reklamację. Ewidentnie coś po ich stronie. Zaczyna mnie już to wku.wiać co chwile coś mają z tymi kwotowaniami, a teraz taki "kwiatek". Według tego wyszło, że miałem pozycję na L, wywaliło w dół i mi zamknęło MC. A było zupełnie na odwrót. No cóż, zobaczymy co odpiszą.
no coś w tym jest, tyle że moje 1,25 przy tej opcji to szum tła... i wtedy target znacznie wyżejmelpomena pisze:Może tak (W1)? Na dzień dzisiejszy dolna banda była w okolicach 1.1850, czyli nocny pin ją prawie liznął.dsokol pisze:wiem, że to abstrakcyjne ale ja edka widzę zmierzającego do okolic 1,25, pytanie tylko jak to zagrać...
Fundusze ING nie wypadły zbyt obiecująco w ostatnim roku. Więc może "odbijają" sobieadriennen.k pisze:ING. Już napisałem reklamację. Ewidentnie coś po ich stronie. Zaczyna mnie już to wku.wiać co chwile coś mają z tymi kwotowaniami, a teraz taki "kwiatek". Według tego wyszło, że miałem pozycję na L, wywaliło w dół i mi zamknęło MC. A było zupełnie na odwrót. No cóż, zobaczymy co odpiszą.

A po drugie nie można dopuścić żeby jakiś amator w ciągu miesiąca miał lepszą stopę zwrotu niż cały zespół "speców" przez cały rok

-
- Gaduła
Gram na mikro, więc aż strata wyszła na niskim poziomie. Jednak jakby ktoś miał otwartą pozycję na np 10 lot no to już dosyć potężna suma strat by się uzbierała. O nie. Czas zmieniać broka.