Panowie troche wyrozumialosci kazdy sie moze pomylic to wlasnie jest forex 80 procen z nas popelnia bledyhighend pisze:A gdzie rafcyk i jego gruuube L na edku od 1.20?
Gdzie psxor i jego L na edku i S na usdpln?)
DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.01.2015
Raczej 100% ale dla 80 są one krytyczne.simgbad20 pisze:Panowie troche wyrozumialosci kazdy sie moze pomylic to wlasnie jest forex 80 procen z nas popelnia bledyhighend pisze:A gdzie rafcyk i jego gruuube L na edku od 1.20?
Czy to nie ty przypadkiem pisałeś o byciu pysznym, zarozumiałości i ignorancji wczoraj?:)highend pisze:A gdzie rafcyk i jego gruuube L na edku od 1.20?
Graj po swojemu, oni pewnie ucięli straty bo są dobrzy i mają do tego łeb... w przeciwieństwie do niektórych. Poza tym to że ktoś był wtedy nastawiony na wzrost dzisiaj może mieć grube S i się śmiać z tych Twoich postów-spamów ;]
dobra teraz pytane gdzie polowac na S na Edka 

DAX - Trend spadkowy, ale w glownym boczniaku.
Przebicie jedenj z czerwonych lin uaktywni odpowiedni sygnal.
Przebicie jedenj z czerwonych lin uaktywni odpowiedni sygnal.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podobno mnie zbanowałeś?Kusus pisze:Czy to nie ty przypadkiem pisałeś o byciu pysznym, zarozumiałości i ignorancji wczoraj?:)highend pisze:A gdzie rafcyk i jego gruuube L na edku od 1.20?
Graj po swojemu, oni pewnie ucięli straty bo są dobrzy i mają do tego łeb... w przeciwieństwie do niektórych. Poza tym to że ktoś był wtedy nastawiony na wzrost dzisiaj może mieć grube S i się śmiać z tych Twoich postów-spamów ;]

Ale ja się z nich nie śmieję. Szczególnie, że już w weekend pisaliśmy z kolegą Rafcyk i on musial sie liczyc, że taka możliwość będzie.
Po prostu pytam o nich i chciałem się dowiedzieć czy nadal są za L, czy za S czy wolą postać z boku.
Daleko mi do śmiania się z kogokolwiek

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na dealer insight mowia ze jakies spore pieniadze ida w s na edku , cos nie widac 

-
- Gaduła
Nowy123 pisze:dobra teraz pytane gdzie polowac na S na Edka
a = c lub 50% z 1,2254
sl na 1,2254
IUSD nalezy sie zwala jak psu buda... nie wiem ile jeszcze beda sie bawic ale jestem przekonany ze obecna lub nastepna swieczka miesieczna bedzie dluga i czarna (lub czerwona).
Ja bez nowych pozycji. Czekam az sie wypierdzą do konca i dopiero podejme decyzje.
Powodzenia i wielu pipsów.
Ja bez nowych pozycji. Czekam az sie wypierdzą do konca i dopiero podejme decyzje.
Powodzenia i wielu pipsów.
czekaj do południa, musza tu postać.Venomouss pisze:na dealer insight mowia ze jakies spore pieniadze ida w s na edku , cos nie widac