DayTrading: Piątek 02.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 02.01.2015
przy jakim rr jesli mozna zapytac ?
Myśleć i działać jak Goldman !
Powodzenia 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
David, a może to nie trójkąt, lecz klin zwężający, a dolna krawędź jest budowana od 2008 r.? Jeśli tak, to - na oko, bo nie malowałam po wykresie - chyba jeszcze nie przebiliśmy dolnej bandy, co mogłoby oznaczać zbliżającą się wzrostową korektę.
Młoda wszystko jest możliwemelpomena pisze:David, a może to nie trójkąt, lecz klin zwężający, a dolna krawędź jest budowana od 2008 r.? Jeśli tak, to - na oko, bo nie malowałam po wykresie - chyba jeszcze nie przebiliśmy dolnej bandy, co mogłoby oznaczać zbliżającą się wzrostową korektę.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Np. tak:
Jeśli dobrze to maźnęłam, to wsparcie w rejonie 1.1850 wyznaczone dolną bandą klina oraz strefą oznaczoną fioletową krechą.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pojechalas tam po knocie no nie ladnie takmelpomena pisze:Np. tak:Jeśli dobrze to maźnęłam, to wsparcie w rejonie 1.1850 wyznaczone dolną bandą klina oraz strefą oznaczoną fioletową krechą.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
edek
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ostatnio kupiłem "parkiet" i była lista tych "fachowców" z ich wynikami z tradingu. Nie wiedziałem się czy się śmiać czy płakać. Grają goście cały rok i zwrot w granicach 10 procent max. Nie wiem kto ich tam zatrudnia ale chyba by było ich zwolnić. Bo bardzie efektywnie było by zatrudnić kogokolwiek z tego forum żeby zagrał tylko raz w roku na cięciu stóp procentowych na EUR/USD za 20 procent kapitału i po 2 godzinach zysk by wynosił ponad 30 procent.Michał-fx pisze:jedyna rzecz z ktora sie zgadzam to zeby nie sluchac rad analitykow
Kazdy ma rozne podejscie do fx i kazde szanuje ale nie z kazdym sie zgadzam
Są momenty że warto grać za 5-10 procent kapitału. Ale jak sa oczywiste dane jak w/w to się ładuje na maxa bo wiadomo ze 100 procentową pewnością jak rynek zareaguje.

-- Dodano: 03 sty 2015, 22:50 --
Ostatnio kupiłem "parkiet" i była lista tych "fachowców" z ich wynikami z tradingu. Nie wiedziałem się czy się śmiać czy płakać. Grają goście cały rok i zwrot w granicach 10 procent max. Nie wiem kto ich tam zatrudnia ale chyba by było ich zwolnić. Bo bardzie efektywnie było by zatrudnić kogokolwiek z tego forum żeby zagrał tylko raz w roku na cięciu stóp procentowych na EUR/USD za 20 procent kapitału i po 2 godzinach zysk by wynosił ponad 30 procent.Michał-fx pisze:jedyna rzecz z ktora sie zgadzam to zeby nie sluchac rad analitykow
Kazdy ma rozne podejscie do fx i kazde szanuje ale nie z kazdym sie zgadzam
Są momenty że warto grać za 5-10 procent kapitału. Ale jak sa oczywiste dane jak w/w to się ładuje na maxa bo wiadomo ze 100 procentową pewnością jak rynek zareaguje.

Na EDku może być już blisko do gry pod korektę spadków (mam na uwadze coraz bardziej ryzykowną grę S):
Ostatnio zmieniony 03 sty 2015, 23:04 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.