DayTrading: Piątek 02.01.2015
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 02.01.2015
Ja jedyne na co czekam to na korekte na edku co by zamknąć swoją L . Lepiej, co by takowa korekta wystąpiła ... 

Wystąpi, ale ze dwa tygodnie stycznia mogą jeszcze pojechać trochę w dół.adriennen.k pisze:Ja jedyne na co czekam to na korekte na edku co by zamknąć swoją L . Lepiej, co by takowa korekta wystąpiła ...
The only way is up
korekta na edku by się przydała, nie mam w tej chwili odwagi by otworzyć S..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
-
- Gaduła
Za to USD/PLN pięknie w górę ... Czyżby sprawdził się scenariusz highenda, że dobiją do 3,67 ? 

Jutro jak dojdą biorę s po 3,60.adriennen.k pisze:Za to USD/PLN pięknie w górę ... Czyżby sprawdził się scenariusz highenda, że dobiją do 3,67 ?
The only way is up
Ma ktoś jakąś aktualną analizę dla edka? Jakieś pomysły?
Nowy?
Żaba?

Nowy?
Żaba?
Widać to też u nas. Grudzień, styczeń praktycznie bez śniegu i na plusie. Dla naszej gospodarki ocieplenie jest bardzo dobre - niższe koszty utrzymania, ogrzewania, czystsze powietrze, mniej zniszczeń infrastruktury (drogi itd.).
The only way is up
I gówno z wypoczynku na nartach, ludzie w górach nie zarobią, mniejsze wpływy z podatków,TsunamiPL pisze:Widać to też u nas. Grudzień, styczeń praktycznie bez śniegu i na plusie. Dla naszej gospodarki ocieplenie jest bardzo dobre - niższe koszty utrzymania, ogrzewania, czystsze powietrze, mniej zniszczeń infrastruktury (drogi itd.).
mniejsza ilość wydanych pieniędzy na feriach zimowych ... więc suma wychodzi poniżej zera.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego