Witam, poszukuje jakiegoś brookera gdzie można dokonywać zleceń na akcjach z wigu, wig20 lub chociaż gdzie jest kontrakt na wig20. Czy istnieje taki brooker?
Oraz jak jest to żeby był wiarygodny, nie był wymagany zbyt wysoki minimalny kapitał i miał dźwignie, ew. przejrzystą platformę
pozdrawiam
Poszukiwany Brooker z wig
Re: Poszukiwany Brooker z wig
np. Bossa (WIG20), NobleMarkets na MT5 masz akcje96maro pisze:Witam, poszukuje jakiegoś brookera gdzie można dokonywać zleceń na akcjach z wigu, wig20 lub chociaż gdzie jest kontrakt na wig20. Czy istnieje taki brooker?
Oraz jak jest to żeby był wiarygodny, nie był wymagany zbyt wysoki minimalny kapitał i miał dźwignie, ew. przejrzystą platformę
pozdrawiam
A czy na akcjach jest też dźwignia? I czy to wmiare wiarygodni brookerzy?
Oferta XTB na akcje z wig20 godna uwagi z lewarem 1:10 plus prowizja.
Może ENC jest do tego celu lepsze? Zalezy mi na tym, by zlecenie było wykonanie po cenie mniej więcej jaką ustawiłem, niezależnie od warunków na rynku. Ostatnio zlecenie oczekujące aktywowało mi się 30 pipsów dalej co nie jest dobre 

Hybride DeViL
- jamesfisher
- Pasjonat
NobleMarkets daje futures na WIG20, futures na 20 podstwowych akcji z WIG i akcje (nie CFD) w MT5. Niestety nie mogę potwierdzić czy transakcje wchodzą gładko gdyż nie otwierałem jeszcze tego konta.