Jestesmy po L stronie mocy.
Opory kolejne to FIBO jak widac + DSW, a te dwie LT czerwone - widac, ze nie ma sensu ich rysowac

srednia to EMA50 tak sobie wrzucilem

rosniemy.
zapomnales ze przy 2000 mowiles juz 1900highend pisze:Już nikt nie pisze, że 2120 na sp500 to fanaberia i fantastyka?Nowy123 pisze:taka mala analogia![]()
Pisalem o tym poziomie jak sp500 odbiło z 1980 na 2060 i mowilem, zeby brac L w ciemno na kazdym poziomie sp500.
Kazde L zarobilo do teraz.
highend pisze:Wrzucam bawełnę. Pani z mojego awatara sie cieszy.
Opory kolejne to FIBO jak widac + DSW, a te dwie LT czerwone - widac, ze nie ma sensu ich rysowac
rosniemy.
poprawka: robiąc to dzisiaj to próba gry z trendem bez zastanowienia się jak trend jest dojrzał... gorzej było szkając tego w zeszłym tygodniu a przynajmniej powyżej 3.56 bo tam były wazne oporyDamian2 pisze:zeby dzisiaj stawiać na osłabienie złotego to naprawdę trzeba być ryzykantem, sądzę, że jutro złotówka też może mieć rajd w odpowiednią strone..
Opory na 64 i 68 okolice. Aktualnie 62 czeka na przebicie.szaman1977 pisze:highend pisze:Wrzucam bawełnę. Pani z mojego awatara sie cieszy.
rosniemy.
ja bym sie z tym tak nie rozpedzal
https://www.mql5.com/en/charts/2816209/ ... rski-banku
nie masz w gore impulsu, wiec poki co to nic wiecej niz tylko korekta wiekszego trendu