Jak szybko piszecie na klawiaturze - challange!

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
WojtexWay
Gaduła
Gaduła

Jak szybko piszecie na klawiaturze - challange!

Nieprzeczytany post autor: WojtexWay »

Temat w zasadzie skopiowany z innego forum, ale dość... intrygujący ;) - może inni się skuszą ;]
Proponuję żeby każdy chętny zmierzył się z challange'm na stronie http://10fastfingers.com/typing-test/polish i wkleił (ku sprawdzeniu autentyczności :P ) skrawek zrzutu z wynikiem. Z czystej ciekawości po prostu, więc nie traktujmy tego jako rywalizację tylko takie oderwanie od rzeczywistości.
Moje wyniki, po kilku próbach zamieszczam poniżej. Niestety kilka razy musiałem poprawiać słowo, by nie było błędu, więc może jeszcze poprawię wynik. Mój najlepszy wynik był w okolicach 450 znaków, ale z 3 błędami zrobionymi na samym końcu ;/ - więc go nie zapisywałem...
A jakie są wasze możliwości? ;-)

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
por. Borewicz
Gaduła
Gaduła

Re: Jak szybko piszecie na klawiaturze - challange!

Nieprzeczytany post autor: por. Borewicz »

75 wpm, 377 znaków na minutę. Rzadko kiedy udało mi się wytrwać bez błędów całą minutę :)
Jak dla mnie wynik jest zadowalający i nie mam ambicji, żeby rozwijać się w tym kierunku. Zwykle w pracy mój mózg stanowi wąskie gardło, a nie szybkość pisania ;)

ObrazekOdwiedź test pisania i spróbuj!

WojtexWay
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WojtexWay »

@por. Borewicz gratuluję przyzwoitego wyniku! ;-)
Ja dziś ponownie spróbowałem i już za drugim razem udało mi się poprawić wcześniejszy wynik - a co tam, pochwalę się :D.
Jestem wstanie przekroczyć 450 znaków, ale może kiedy indziej - ja również po około 20 sekundach zaczynam odczuwać pewien dyskomfort i się denerwować co powoduje błędy, które później trzeba poprawiać...
por. Borewicz pisze:Zwykle w pracy mój mózg stanowi wąskie gardło, a nie szybkość pisania ;)
Słuszna uwaga ;)

Obrazek

Chrisdot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Chrisdot »

Moje takie

ODPOWIEDZ