Wybór pomiędzy brokerami.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wybór pomiędzy brokerami.

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Oczywiście, że ma konta w PLN. Problemem może być jednak wpłata lub wypłata via skrill. Takie płatnosci moga być tylko w USD lub EUR i to może kolegę zmyliło.

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

andrzej-sk pisze:Oczywiście, że ma konta w PLN. Problemem może być jednak wpłata lub wypłata via skrill. Takie płatnosci moga być tylko w USD lub EUR i to może kolegę zmyliło.
kartą kredytową też tylko EUR, USD.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Pytanie pisze:ale też taki suppoort żeby nie wydzwaniał co 10minut... panie wrzuć pan pieniądze.... serio już tak raz miałem :)
Oj to odpuść sobie Iron FX - potrafią zamęczyć człowieka na śmierć :). Ale cóż, taka polityka firmy. Niektórzy lubią stały kontakt ze swoim brokerem.

Co do Twojego dylematu... Admiral Markets i XM - tu odsyłam do wątków na forum. Wystarczy przeczytać ostatnie strony, aby wiedzieć jak ma się sytuacja... FxPro - mimo, że to nasz partner od wielu lat to niestety ale przestali się rozwijać. Lub raczej rozwijają się w bardzo dziwnym i niezrozumiałym dla mnie kierunku. Stąd też wiem, że są lepsze firmy, badziej perspektywiczne. Np. LMAX, który nie jest typowym brokerem i ma status giełdy, a tym samym przede wszystkim stawia na rozwój swojej technologii - kto wie czy za parę lat wszyscy brokerzy FX nie będą korzystali z ich płynności ;).

Wg mnie warto się zainteresować. Z innych... HFT wygląda dobrze ale są świeży na rynku - jeśli chcesz czegoś sprawdzonego to daj innym przetrzeć jeszcze ten szlak ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kamiecfx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kamiecfx »

HFT wlasnie powoli zaczynam testować. Potwierdzam odnośnie iron ze momentami wręcz upierdliwi sa z kontaktem. To samo z reszta z XM tylko ze pod względem maili :) Jeszcze HF w miare ciekawy się wydaje.

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

widze, ze poziom dyskusji momentami staje sie bardzo niski z tymi wyzwiskami. a poszlo o ... depozyty PLN w Admiralsie :P Panowie wyluzujcie. Podsumowujac AM posiada konta w PLN a srodki zdeponowane sa na rachunkach bankowych w Polsce. przelewy w PLN, jedynie brak Skrill w zlotowce.

Odnosnie tematu to Dukascopy i LMAX sa naprawde ok. Z Irona ucieklem dosyc dawno.
kamiecfx pisze:HFT wlasnie powoli zaczynam testować. Potwierdzam odnośnie iron ze momentami wręcz upierdliwi sa z kontaktem. To samo z reszta z XM tylko ze pod względem maili :) Jeszcze HF w miare ciekawy się wydaje.
HF = HotForex?? jesli tak, to u nich jeden maly system mam odpalony

kamiecfx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kamiecfx »

Tak chodziło mi o HotForex :) ja u nich testować będę teraz nowa strategie do wybić :)

rybus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rybus »

kamiecfx pisze:Tak chodziło mi o HotForex :) ja u nich testować będę teraz nowa strategie do wybić :)
A co to za strategia jeśli nie tajemnica :)? Ogólnie HotForex jest chyba STP więc i do strategii długoterminowych i do scalpingu powinien być ok.

ODPOWIEDZ