DayTrading: Wtorek 23.12.2014
Re: DayTrading: Wtorek 23.12.2014
poprawka na SP500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zostawia ktoś otwarte zlecenia?
dzięki wszystkim za pokazanie kierunków... oraz wyrozumiałość dla początkującego...
zwłaszcza dla atlantikosa i nowego
również dołączam się do życzeń:
zdrowych spokojnych i wesołych świąt no i udanych treidów
dzięki wszystkim za pokazanie kierunków... oraz wyrozumiałość dla początkującego...
zwłaszcza dla atlantikosa i nowego
również dołączam się do życzeń:
zdrowych spokojnych i wesołych świąt no i udanych treidów

Pytanie do Atlanticosa:
Czy wyjście z trójkąta na W1 oznacza że lecimy gdzieś w okolice 1.1 lub niżej na EDKU? jesteś dobry w trójkątach, i wogóle, więc bardzo mnie ciekawi Twój punkt widzenia.
Czy wyjście z trójkąta na W1 oznacza że lecimy gdzieś w okolice 1.1 lub niżej na EDKU? jesteś dobry w trójkątach, i wogóle, więc bardzo mnie ciekawi Twój punkt widzenia.
Ropka wchodzi w trójkąty:
H1 brent: Na fioletowo zaznaczyłam istotny opór i wsparcie.
Jeszcze lepiej widać to na WTI (z xPuls):

Może czas nieco bardziej skorygować spadki na ropce po świętach?
-- Dodano: 23 gru 2014, 23:22 --
Dziś na PLN miały wpływ: wypowiedź Miedwiediewa o recesji w 2015 w Rosji oraz słabe dane z zielonej wyspy: bezrobocie 11,4 (konsensus 11,3) i ujemna sprzedaż detaliczna -0,2% (konsensus: 2,1%).
H1 brent: Na fioletowo zaznaczyłam istotny opór i wsparcie.
Jeszcze lepiej widać to na WTI (z xPuls):

Może czas nieco bardziej skorygować spadki na ropce po świętach?
-- Dodano: 23 gru 2014, 23:22 --
Najpierw muszą zmienić przepisy (a może już zmienili?); handelek o umożliwienie Belce wprowadzenia działań luzujących toczył się w słynnej warszawskiej restauracyjce, pamiętacie?highend pisze:Pytanie fundamentalne o PLN, coś tam mówili o QE w Polsce.... hmm?
Dziś na PLN miały wpływ: wypowiedź Miedwiediewa o recesji w 2015 w Rosji oraz słabe dane z zielonej wyspy: bezrobocie 11,4 (konsensus 11,3) i ujemna sprzedaż detaliczna -0,2% (konsensus: 2,1%).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.