Edek uwięziony między istotnymi liniami...

Ja narysowałem strzałkę wskazującą kierunek wg. mnie.
witam wszystkichKusus pisze:Pewnie już wszyscy się do wigilii szykujecie, ja też. Ale teraz tak przysiadłem do wykresu i chciałem coś wrzucić jako ciekawostkę.
Edek uwięziony między istotnymi liniami...Do oceny pozostawiam wam.
Ja narysowałem strzałkę wskazującą kierunek wg. mnie.
nie wchodzi w grę,a poziomy typu 4,20 to na razie abstrakcja , nie do zrealizowania w średnim terminie, a latami nikt nie trzyma pozycji w dziale DT..highend pisze: Pytanie fundamentalne o PLN, coś tam mówili o QE w Polsce.... hmm?
kurde, a ja myslalem, ze nadal wierzysz w 1.45lukpiasek pisze: nie sposób się nie zgodzić a jak patrzę na miesięcznym to nie zdziwi mnie nawet 1.15 na początku 2015 cóż $ ma powera i już, technicznie rynek powinien po kolei sprawdzać ostatnie dołki 1.2041 i pozniej 1.1876 tam zapewne są ustawione stop lossy trzymających stratne longi graczy średnio terminowych
3,30 tez mnie uszczęśliwiakoks pisze:usdpln cel 3,80 jako fala 3 interwału monthly, moze byc i 4.20shortom nie zazdroszcze ale widze spadek do 3,30 zanim 3,80 zobaczymy
Już święto, trzeba odpoczywać!Nowy123 pisze:![]()
-- Dodano: wt 23-12-2014, 22:42 --
czekamy na nastepna wyprzedażSytczniowa
widac ze dynamika i analogia ta sama
czyli dymamika wzorsotow mowa przy przebciu szczytow i ich porawianiu == jej brakwraz z dynamika spadaja stopy zwroty dla Longow
kole w oczy ale tak sie wykancza dobra passa hossy na drukarkach, troche moze to potracić jeszcze ale 2015 mysle ze bedzie super dla szybkiego
zarobku dla Eskowiczana fajne swingiw paro dniowe oddajace calos co byk zrobily w miesiac