Nowy123 pisze:mowile odbijako ze bedzealgosie juz w ruchu

Okazja do esek na edku.

Nowy123 pisze:mowile odbijako ze bedzealgosie juz w ruchu
Dobre pytanie... technika nakazywałaby DayTraderowi zamknąć już pozycję na edku. Może wystąpić silna korekta na indeksie dolara + edek lubi się w ten sposób odwracać - silne nawrotki, litera V...kera.p pisze:Kusus pisze:Pozamiatane....
A widzisz jeszcze jakąś korektę na Edziu czy trzymać Ski na maksa... Bo mnie chodzi po głowie pozamykać powoli...
W styczniu aż do 23 gdzie mamy EBC nie wiadomo czy nie skorekci się mocniej
melpomena pisze:Nowy123 pisze:mowile odbijako ze bedzealgosie juz w ruchu
Okazja do esek na edku.
Ja zbieram jak cymbał haaaaaa od 3,45 ale zakładam ze sprzedam za pół roku haaaaaa po 3,20 albo zaheduje jak dojdą do 3,7 i będę płakał ,na szczęście na ropie i dax daje do przodu wiec jest spoko ,zreszta rok rewelacyjny na forexiehighend pisze:Edek 1.22 popuscil.
Kabel 1.55 tez popusci niebawem.
-- Dodano: 23 gru 2014, 14:39 --
Usdpln juz 3.51 : D
Olaboga. A tu jeszcze tydzien do sylwestra
Ktory to eski zbiera pod prad i jeszcze pisal ze tylko 1 grosik na minusie byl.
Mam taka teorie ze rynek przynajmniej raz pozwala Ci wyjsć z pozycji bez strat (albo z minimalnymi ) wiec jak mi sie cos nie będzie podobało to wychodzęhighend pisze:Za pol roku sprzedasz za 4.00pln. Albo Twoj broker to zrobi wczesniej
Dax a usdpln to zupelnie inne bajki
bedziesz mial swoja szanse przy ruchu korekcyjnym na usd/plnRafcyk pisze:Mam taka teorie ze rynek przynajmniej raz pozwala Ci wyjsć z pozycji bez strat (albo z minimalnymi ) wiec jak mi sie cos nie będzie podobało to wychodzęhighend pisze:Za pol roku sprzedasz za 4.00pln. Albo Twoj broker to zrobi wczesniej
Dax a usdpln to zupelnie inne bajki,nawet jak zejdziemy do 1,20 na eurusd to odbijemy na 1,23 wiec wtedy moge uciekać ze złotówek
koks pisze:usdpln cel 3,80 jako fala 3 interwału monthly, moze byc i 4.20shortom nie zazdroszcze ale widze spadek do 3,30 zanim 3,80 zobaczymy