Zawsze jedziesz tylko na ciągłych wykresach? Czy sugerujesz się jeszcze czymś?karnak pisze:Trochę wykresów:
-- Dodano: 19 gru 2014, 22:55 --
..
-- Dodano: 19 gru 2014, 22:56 --
..

Zawsze jedziesz tylko na ciągłych wykresach? Czy sugerujesz się jeszcze czymś?karnak pisze:Trochę wykresów:
..
..
No jest jeszcze trochę tego co mnie wspomaga.kera.p pisze:Zawsze jedziesz tylko na ciągłych wykresach? Czy sugerujesz się jeszcze czymś?karnak pisze:Trochę wykresów:
..
..
Masz szczęście, żeś się przyznał. Dobrze wiesz, że korzystasz że wspomożenia NMP Królowej Polski.karnak pisze:No jest jeszcze trochę tego co mnie wspomaga.kera.p pisze:Zawsze jedziesz tylko na ciągłych wykresach? Czy sugerujesz się jeszcze czymś?karnak pisze:Trochę wykresów:
..
..
Zawsze można coś napisać, stać z boku, albo teoretyzować,highend pisze:BAD IDEA.pawel328ci pisze:na usd/pln rgr mozliwy, odreagowanie po tych szalenstwach by sie przydało
ja zostaje z ska bez sl jak na razie
highend pisze:Zostańmy przy okrągłym 5.00 PLNMat2314 pisze: Nie napisałem posta, a już prognoza na 5,10?
To jak w tym kawale o rublu.
.
Ale jesli 1 USD ma być równy 1 EUR
to teoretycznie kurs USD/PLN powinien być identyczny jak EUR/PLN
więc jesli eur/pln zostanie na 4,30 - to pewnie usd/pln też 4,30 by podjechał.
Od ilu masz tego shorta na usd/pln ?pawel328ci pisze: Zawsze można coś napisać, stać z boku, albo teoretyzować,
bo nie wierzę, że Longa byś teraz zapodał![]()
Dla mnie gra warta świeczki, jak to mówią a ryzyko jak zawsze
Pytanie czy ktoś gra o 5-10 gr w gore czy 40 gr w dółhighend pisze:Od ilu masz tego shorta na usd/pln ?pawel328ci pisze: Zawsze można coś napisać, stać z boku, albo teoretyzować,
bo nie wierzę, że Longa byś teraz zapodał![]()
Dla mnie gra warta świeczki, jak to mówią a ryzyko jak zawsze
po takim wybiciu mocnym na UP z konsoli nieprędko wrócimy na 3.40
Ja bym aktualnie podbierał longa na wsparciach. 3.52 w zasiegu jest.
Powinien kurs wrócić na 3.458 (wsparcie) i tam bym podbierał longa.
TP w o okolicach 3.52 do nawet 3.54
racjakarnak pisze:euro_dolar na tygodniowym w kluczowym miejscu - pętla się zacisnęła i wybicie pokaże dalszy średnioterminowy ruch: