a na tygodniowym kolejna ciekawa linia, a trójkąt duży - po sąsiedzku ważny geometrycznie poziom - w poniedziałek otwieram tam L ale z ciasnym SL[/quote]
Tak jak na czymś takim stawiać SL?
Tak jak na czymś takim stawiać SL?[/quote]as28 pisze:[quoczyli jak st[/url]mowo1"]w oznaczeniach fal k dzisiejsze spadki zrobiły mi duży bałagan![]()
a na tygodniowym kolejna ciekawa linia, a trójkąt duży - po sąsiedzku ważny geometrycznie poziom - w poniedziałek otwieram tam L ale z ciasnym SL
Gdy kończy tydzień na minimach ?!?!Kazimierz S pisze:Tak jak na czymś takim stawiać SL?as28 pisze:[quoczyli jak st[/url]mowo1"]w oznaczeniach fal k dzisiejsze spadki zrobiły mi duży bałagan![]()
a na tygodniowym kolejna ciekawa linia, a trójkąt duży - po sąsiedzku ważny geometrycznie poziom - w poniedziałek otwieram tam L ale z ciasnym SL
Miesiąc temu oddałem ponad półtorarocznego longa upln branego po 3,36. Także da sięhighend pisze:Usdpln. A nie jest to choragiewka na monthly?
W takim ukladzie wybicie sie wlasnie zaczelo i lecimy na 4.90.... czemu nie w 2015-16? Tylko jak tu longa z takim swapem trzymac?