DayTrading: Środa 17.12.2014
Re: DayTrading: Środa 17.12.2014
Dax już tam gdzie był o 20
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
niezła jazda
dzisiaj 150 pips na + jak mi wywali ta eLke co brałem po 1.2370, na razie sie utrzymała 0.1 pipsem
nie jest zle

choć scenariusz atlenticosa już "puścił"
siedzimy na edku w L i czekamy jak puści 1.23 będziemy się martwić
https://www.mql5.com/en/charts/2779904/ ... ski-mbanku
siedzimy na edku w L i czekamy jak puści 1.23 będziemy się martwić

https://www.mql5.com/en/charts/2779904/ ... ski-mbanku
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
-
- Gaduła
Mpapiez pisze:Co ty pieprzysz ? Jeżeli chodzi tylko o dzisiejszy dzień, to wszyskie znaki na ziemi i niebie wskazywały spadki.kamilao1987 pisze:teraz tak gadasz. Jak dolar tracił na wartości to nie było Ciebie na forum. Żaba miał rację. Teraz stara coś powiedziała i udało się Tobie. Ciekawe jakby było inaczej. Kiedy byś wrócił na forum??roberttheus pisze:dobrze jest kupuj $$ sprzedawaj jpy, chf, aud i gbp czy moznabylo sie spodziewaac czegos innego??
-- Dodano: 17 gru 2014, 21:53 --
wierzę w atlanticosa. Facet jest genialny. Mam nadzieję że utrze nosa wszystkim co pie...li że edek na poziomie 1,12as28 pisze:no to edka wytrzepali, teraz scenariusz atlenticosa albo nigdy![]()
eLki ok, ale po przebiciu 1.2480 spowrotem. Propo twojego tekstu że komuś sie udało lub nie, miałeś przykład klasycznego fake-out'a, gdzie doszedł do opadającej LT. Z całym szacunkiem ale uwierz też w siebie.
Atlanticos wporządku gość, ale nie jest nieomylny i jego analizy raczej dotyczą 3-4 kolejnych dni.
Z punktu DT to teraz powiem tyle, patrzeć na 1.2340-50, jak puści to 1.2280. Jak nie puści to można myśleć. Wcześniej nie ma nic.
tak zgodzę się z Tobą. Nikit nie jest nie omylny. Zauważyłem że Pan "Żaba" ma często sporo racji. Wk....ją tylko Ci co widzą edka po 1,12 albo ujka po 150.000 zauważyłem pewną zależność. Jak ktoś ma rację (czyt. kier 1,2 lub 1,12)to jest obecny na tym forum a jak edek skacze do 1,25 to ich nie ma... a Pan "Żaba" jest cały czas i chyba najbardziej sensownie przewiduje ruchy... tyle w temacie. A ja, ja jestem totalny amator i nic nie potrafię... dziękuję bardzo, miłego wieczoru.
Indeksy niech rosną, bo trochę kupiłem papieru na GPWhighend pisze:No dobra, ale co z indeksami?teraz powinny rosnąć skoro UJEK w górę. A tu stagnacja.....

The only way is up
jakby miały rosnąć to by rosły, a skoro ich FED nie ruszyło to znaczy że w tym spadku jest siła prawdyTsunamiPL pisze:Indeksy niech rosną, bo trochę kupiłem papieru na GPWhighend pisze:No dobra, ale co z indeksami?teraz powinny rosnąć skoro UJEK w górę. A tu stagnacja.....
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Pokazywalem dzisiaj ujkaatlanticos pisze:Ci co nie zdążyli na edku mogą na ujku bo jeszcze pociag całkiem nie odjechal - rgr w grze na h4
https://www.tradingview.com/x/l0PGXrex/

Widzisz, bo to są ci milionerzy co bankrutują po pierwszej przepowiedni i dlatego znikają.kamilao1987 pisze: tak zgodzę się z Tobą. Nikit nie jest nie omylny. Zauważyłem że Pan "Żaba" ma często sporo racji. Wk....ją tylko Ci co widzą edka po 1,12 albo ujka po 150.000 zauważyłem pewną zależność. Jak ktoś ma rację (czyt. kier 1,2 lub 1,12)to jest obecny na tym forum a jak edek skacze do 1,25 to ich nie ma... a Pan "Żaba" jest cały czas i chyba najbardziej sensownie przewiduje ruchy... tyle w temacie. A ja, ja jestem totalny amator i nic nie potrafię... dziękuję bardzo, miłego wieczoru.
Niestety osoby z tego forum które regularnie zarabiają, mało kiedy się odzywają lub zamieszczają opinie

Żaba ma pewnie plan B.
Nie wypaliło - trudno są inne wejścia, a koszty też trzeba mieć

pozamykali s, to teraz wrócili, żeby korekcyjnie otworzyć l do okolic 1,28-1,30 na edku. zamknięcie powyżej 1,235 nie przekreśla wzrostów na edkuKusus pisze:Pokazywalem dzisiaj ujkaatlanticos pisze:Ci co nie zdążyli na edku mogą na ujku bo jeszcze pociag całkiem nie odjechal - rgr w grze na h4
https://www.tradingview.com/x/l0PGXrex/a wczoraj ci mówiłem ze Eden dzisiaj będzie co najmniej 200 pipsow niżej
to ty dalej swoje jak uparty osioł pod osłabienie dolca grales....
1.2322 to FIBO 38.2 edka od 1.224 do 1.257 (cała fala wzrostowa). Idealnie pukło w ten poziom i... co dalej ? 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami