Z nedzy do pieniedzy ..:)
Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
usd/jpy
z racji tej ze w niedziele sa wybory a dzisiaj ostatni dzien tygodnia postanowilem zostac z parkami jenowymi ...liczac ze w niedziele otworzy sie z luka , oczywiscie do zamkniecia jeszcze jest sporo czasu...
ciekaw jestem Waszych przemyslen na ten pomysl...
z racji tej ze w niedziele sa wybory a dzisiaj ostatni dzien tygodnia postanowilem zostac z parkami jenowymi ...liczac ze w niedziele otworzy sie z luka , oczywiscie do zamkniecia jeszcze jest sporo czasu...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
rzadko się udzielam, ale śledzę ; )andy11 pisze:usd/jpy
nie mam nic, a gdybym miał zamknąłbym, dlaczemu? ... ponieważ nie mam najmniejszej przewagi/wiedzy nad tym co zrobią japońce, a co więcej jak na to zareaguje jen.
prawdopodobieństwo działa na moją niekorzyść, więc ... popatrze,
bless,

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
pedro,
jak Pan Abe ze swita wygra duza wiekszoscia i bedzie miec wiecej miejscowek niz przewidywano to moze byc otwarcie z luka do gory .....
niemiaszek,
no wlasnie wszyscy licza ile tych miejscowek zdobedzie Pan Abe w stosunku do tej ilosci ile mial ( czyli to samo co pisalem pare postow temu....)
moze ktos jeszcze ma jakies inne przemyslenia....
jak Pan Abe ze swita wygra duza wiekszoscia i bedzie miec wiecej miejscowek niz przewidywano to moze byc otwarcie z luka do gory .....
niemiaszek,
no wlasnie wszyscy licza ile tych miejscowek zdobedzie Pan Abe w stosunku do tej ilosci ile mial ( czyli to samo co pisalem pare postow temu....)
hmm, a jak nie wygra i będzie mieć mniej miejscówek niż przewidywano to będzie luka w dół... pełna zgodaandy11 pisze:pedro,
niemiaszek,
Abe = kontynuacja polityki Kurody = wchujdylion jenów jeszcze nadrukują, bo i tak właścicielami swojego długu są, więc o zwrot nie poproszą ...
Abe może mieć wg mnie problem... chce podnieść podatki dalej, gospodarka się nie podnosi, społeczeństwo się starzeje (http://www.mojasocjologia.pl/obrazy/piramidajaponia.gif), ale chyba średnio mają możliwość odwrotu z tego kierunku... Japonia to jest w ogóle idealny przykład rozwiniętej gospodarki, która powinna zmienić priorytety z PKB, na rzecz zrównoważonego rozwoju opartego na zasobach ... wtedy jen mógłby zniknąć, technologicznie są raczej gotowi ... sory za rozkmine w dzienniku ; )
bless,
Jutro też jest dzień.
klamka zapadla...
zostawilem LL na parze usd//jpy...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
o 10% zmalała ilość kontraktów na dalsze kontynuację osłabiania JPYandy11 pisze:klamka zapadla...

zerknij:
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 1-150.html
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ja wiem o tym.... (pisalem wczesniej o tym....)niemiaszek pisze:o 10% zmalała ilość kontraktów na dalsze kontynuację osłabiania JPYandy11 pisze:klamka zapadla...
zostawilem LL na parze usd//jpy...![]()
zerknij:
zobaczymy jakie bedzie zamkniecie jeszcze 30min ...
a)Londyn zamknal po 118,76andy11 pisze:ja wiem o tym.... (pisalem wczesniej o tym....)niemiaszek pisze:o 10% zmalała ilość kontraktów na dalsze kontynuację osłabiania JPYandy11 pisze:klamka zapadla...
zostawilem LL na parze usd//jpy...![]()
zerknij:
zobaczymy jakie bedzie zamkniecie jeszcze 30min ...
b)Warszawa zamknela po 118,65
teraz zobaczymy w niedziele czy bedzie zysk czy moze bedzie w pysk....

-
- Maniak
No Andy pytanie jak duże zostawiłeś te pozycje
Ale zagranie typowo pokerowe. Grywsz trochę?

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.